Hayat dediğin bence birgündür ya sizce???
-
- Üye
- İsim: selçuk
Hayat dediğin bence birgündür ya sizce???
Ben hayatı o günle sınırlarım yani bugündür yaşamak yarın olamaz.O bir günde yaşanmalı hayat..Anı yaşamayı bilir misiniz?Ben her zaman o anı yaşamak istemişimdir.Çünkü o an bir sefer karşımıza gelir bir daha gelmez..Her ne yaşasamda o anda yaşamak isterdim..
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Re: Hayat dediğin bence birgündür ya sizce???
Çok haklısın Selçuk her anı dolu dolu yaşamak lazım zira geri gelmiyor geçen zaman.. Ne yaşanması gerekiyorsa o anda o yaşanmalı...
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Ah bir de buna sen inansan arkadaşım 

-
- Üye
Ben inandım serap ama bazen insanı öyle bir hale getiriyorlar o an bile zehir oluyor..
''Geçmişte yaşamayın ya da gelecek hayallerinde kaybolmayın sadece yaşadığınız şu ana konsantre olun..''demiş ünlü buddha ama bazen olması için elimden geleni yaptım bazen oldu bazende olmadı ama yapmaya çalıştım.Bu aynı ilk görüşteki aşka benzeyor birazda o an aşık olmak gibi anlık olununan bir durum...
''Geçmişte yaşamayın ya da gelecek hayallerinde kaybolmayın sadece yaşadığınız şu ana konsantre olun..''demiş ünlü buddha ama bazen olması için elimden geleni yaptım bazen oldu bazende olmadı ama yapmaya çalıştım.Bu aynı ilk görüşteki aşka benzeyor birazda o an aşık olmak gibi anlık olununan bir durum...
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Bilmezmiyim insanın en güzel gününü zehir ettiklerini.
-
- Üye
Etsinler serap bundan sonra pek bir önemi yok o edenlerin ben yine o anı doya doya yaşarım ve yaşamaya devam edecem

-
- Üye
- İsim: dilan
ben pek anlık yaşayan birisi değilim ama şunu hep aklımda tutarım: dün ve yarın eşit uzaklıktadır... öyleyse amaç bugündedir.ama ben zamanı bölmeyi sevmiyorum.bütün görüyorum.yani ne geçmiş kapanır benim için ne de yarın ulaşılmazdır...hepsi bir bütündür ve birbirinin temelini yapar...