ölmeyi istemek veya yaşamayı istemenin her türlüsü isyandan başka birşey değil ve isyanın her türlüsü de sapıklık ve sapkınlıktan başka birşey değil. ama yine de insan yalnız kalmıyacaksa hayat mükemmel. ama ya ölüm... cevabı çok güç. şiirin fena değil. şimdi gülümsemek zamanı
ben yaşamayı seçenlerdenim.yaşamak ne kadar zor olsada,bazı sınavlara tabi tutulsakta hayat yaşamaya değer bence.çünkü f.düzağaçı dinlemek,birilerinin sizin duygularızı dile getirmesini duymak,kendinizi şarkılarda bulmak çok güzel.iyi ki varsın F.D.
İnan Birçok Kişi Vardır... Hiç Ummadığın Birileri de Olabılır Bu Kişiler ...
Eğer Çevrende Elinden Tutacak Yoksa İnan Burda ki Birçok Kişi Elinden Tutar ...
Adventureman yazdı:İnan Birçok Kişi Vardır... Hiç Ummadığın Birileri de Olabılır Bu Kişiler ...
Adventureman yazdı:İnan Birçok Kişi Vardır... Hiç Ummadığın Birileri de Olabılır Bu Kişiler ...
bu sabah uyandım ve hayat daha farklı geldi birden. mutluydum,fazlasıyla.birden oldu bu olay.bu gün perdeyi açıp dışarya bakmak bile değişik bir mutluluk verdi.
yani çıktım artık bunalım modumdan.
yanımda olduğunuz için teşekkür ederim Adventureman ve Bozcaada ve hepiniz işte!
yaşıyorum ve iyi ki yaşıyorum!yaşamın değerini bilmek gerekir.
Hayatta Herkesin Sorunları Vadır Ama Bu Sorunları Bunalıma Girerek Çıkmazda Olduğunu Düşünerek Aşmak Mümkün Değil Eğer Yapabiliyorsak Biraz Hayata Olumlu Yönden Bakmalıyız. İnanın Bakmasını Bildikten Sonra Çevrenizde Sizi Mutlu Edecek Şeyler Vardır...
Adventureman yazdı:Hayatta Herkesin Sorunları Vadır Ama Bu Sorunları Bunalıma Girerek Çıkmazda Olduğunu Düşünerek Aşmak Mümkün Değil Eğer Yapabiliyorsak Biraz Hayata Olumlu Yönden Bakmalıyız. İnanın Bakmasını Bildikten Sonra Çevrenizde Sizi Mutlu Edecek Şeyler Vardır...
evet bu kesinlikle doğru !!! insan bakmayı bilmeli, yaşamın güzelliklerini görmeli!!!!!!!!!!!!!!
ve kendini sevmeli.inanın herşey çok güzel