Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Hayata Sırt Çevirme Artık...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
GULCIN
Üye
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: Perşembe, Aralık 14, 2006 17:31
İsim: Gül

Hayata Sırt Çevirme Artık...

Mesaj gönderen GULCIN »

Senden sonra yani yıllar sonra ilk defa dün akşam "ne güzelmiş hayat ne büyük armağanmış yaşamak, iyki yaşıyorum" dedim.
Bıraktığın boşluğunla kör olmuştu gözlerim, günlerim anlamsız, kelimelerim boş yüreğim kıpırtısızdı ta ki düne kadar...
Şuan şehir bembeyaz gelinliğini giymiş gülümsüyor sanki gel hadi sevinç çığlıkları atalım der gibi ama yeni değil ki bu her kış giyer gelinliğini bu şehir ne yazık ki ben yeni farkediyorum.
Dün akşam uzun zamandır yapamadığım bir şeyi yaptım, servise binmedim yürümek istedim. Çıktım dışarıya kar yağıyordu o kadar yoğun yağıyordu ki daha ilk adımlarımda karla kaplandım. Sonra bir ara durdum öylece sokak ortasında insanlar hızlı hızlı gelip geçiyorlardı yanımda başımı kaldırdım gökyüzüne, o kadar iştahlıydı ki kar bakamadım...
Devam ettim yürümeye ellerim cebimde yavaş yavaş yol almaya başladım. Eve yaklaşmıştım kararmıştı hava kar hala tüm hızıyla yağıyordu. Evimizin yakınındaki ıssız sokağa gelince hayat çok güzel dedim kendi kendime... Sonra da tüm sesimin ağırlığıyla bağırdım "yaşamayı çok seviyorum" diye... Bi kaç kişinin olduğunu gördüm etrafıma baktığımda DELİ MİSİN der gibi bakıyorlardı yüzüme ve hiç tanımadığım insanlara gülümseyerek devam ettim.
Artık her zmana ne olursa olsun şartlar neyi gösterirse göstersin yaşamayı seviyor olacağım. Asla bir daha asla küsmeyeceğim, sırt çevirmeyeceğim hayata o bana çevirse de...
Hiçbirinizin hayata sırt çevirmemesi dileğiyle!
Gülçin
cmrtsi
Üye
Üye
Mesajlar: 589
Kayıt: Perşembe, Ağustos 10, 2006 19:30
İsim: Aslı
Konum: İstanbul

Re: Hayata Sırt Çevirme Artık...

Mesaj gönderen cmrtsi »

paylaşımın için çok teşekkürler gulcin... yazıyı okuyunca içimi bir sevinç ,bir huzur kapladı... :wink: haklısın hayata sırt çevirmemek lazımm...
GULCIN
Üye
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: Perşembe, Aralık 14, 2006 17:31
İsim: Gül

Re: Hayata Sırt Çevirme Artık...

Mesaj gönderen GULCIN »

Teşekkür ederim gözlerine sağlık cmrtsi ne mutlu bana
çok olmadı bunu yazalı her okuduğumda da o gün yaşadığım sevinci ve huzuru yaşıyorum...
keşke her an yaşabilmek sevinci bişeylere gerek duymadan
Cevapla