Keşke şu olmasaydı,keşke şunu yapmasaydım,keşke sevmeseydim,görmeseydim....vs
Hayatımızı keşke üzerine kurmuşuz sanki.Neden?
Ya ben sevdim ilkez aşık oldum ve bu beni mahvetti ama hiçbir zaman keşke dememeye çalıştım ama yapamadım bazende yaptım..Arkadaşım canım dediğim insanın kalbini kırdım keşek kırmasaydım dedim neden?
İlla birşeylerin canımızı yakması mı lazım bu keşke'yi söylemek için.??
Yok.Bundan sonra artık yok.Bir daha keşke'ye yer yok hayatımda...Sizinde olmasın..
Hayatımda bir 'KEŞKE' ye daha yer yok artık..!!!
-
- Üye
- İsim: selçuk
-
- Üye
- İsim: Recep
Re: Hayatımda bir 'KEŞKE' ye daha yer yok artık..!!!
O kadar çok "keşke"lerim var ki; hep daha çok olmasını isted(-r)im.
Tekliflerime, ısrarlarıma rağmen beni tanımayı denemek yerine önyargılarına kurban eden, Aşık olduğum insanı hep "keşke" daha fazla sevseydim, dedim...
Her çalıştığım işi, hep kendi işim gibi bilip en iyi çalışanlardan oldum. Bir şekilde haksızlığa uğrayarak ayrılmam gerektiyse de hep "keşke" daha fazla çalışsaydım, dedim...
Ailenin en sorumsuz küçüğüydüm; yapılacakların çoğunu bu sebeble yapmak zorunda kalırdım. Yapardım. Ama hassas zamanlarda üzerine en kolay gidilebilen olsam da hep "keşke" daha fazla sorumluluk alsaydım, dedim...
Okuduğum okullar teknik tekrarlardan ibaretti, öğrenmiş olduğumun üzerinde durmanın adı; yüksek öğrenim olmuştu. Mezuniyetininde hiçbir adı yoktu. Mezun olanlardan statü bakımından farkta olmadı, iş hayatında. Bıraktım. Birkez dahi pişman olmasamda hep "keşke" okusaydım, dedim...
"Keşke"leriniz eksik olmasın!... (tabii neye "keşke" dediğiniz çok önemli)
Tekliflerime, ısrarlarıma rağmen beni tanımayı denemek yerine önyargılarına kurban eden, Aşık olduğum insanı hep "keşke" daha fazla sevseydim, dedim...
Her çalıştığım işi, hep kendi işim gibi bilip en iyi çalışanlardan oldum. Bir şekilde haksızlığa uğrayarak ayrılmam gerektiyse de hep "keşke" daha fazla çalışsaydım, dedim...
Ailenin en sorumsuz küçüğüydüm; yapılacakların çoğunu bu sebeble yapmak zorunda kalırdım. Yapardım. Ama hassas zamanlarda üzerine en kolay gidilebilen olsam da hep "keşke" daha fazla sorumluluk alsaydım, dedim...
Okuduğum okullar teknik tekrarlardan ibaretti, öğrenmiş olduğumun üzerinde durmanın adı; yüksek öğrenim olmuştu. Mezuniyetininde hiçbir adı yoktu. Mezun olanlardan statü bakımından farkta olmadı, iş hayatında. Bıraktım. Birkez dahi pişman olmasamda hep "keşke" okusaydım, dedim...
"Keşke"leriniz eksik olmasın!... (tabii neye "keşke" dediğiniz çok önemli)