bu hayatta tek kullanımlık seyım var ...oda benım yasamım...kalbım , beynım ve bu bedenım ...o yuzden sonuna kadar en ıyı sekılde bunu kullanmaya calısıyorum ...
Bir koca ömrümüz var..şu hayatta tek kullanımlık. HAdi yaşa dünü tekrar yaşayabilirsen?
Ya da bir öncesi günü...Bir sene önceye geri dön, DÖNEMEZSİN. İşte her gününümüz yani ömrümüz tek kullanımlık.
Yok abi akşam Dijital bi fotoğraf makinası aldım.. Sadece bikere açtım 1-2 resim çektim.. gEÇ OLMUŞTU yattıktan snra akşam eve hırsız girmiş ve bugun kameranın sadece kabı var. yani 1 kullanımlıklar arasına fotoğraf makinasıda girio demekki.
hayattın dısında bısey daha var oda an larımız .....suan 1 dakıka sonra 1 saat sonra ...ıste zaman ...su yazıyı yazdıgımda bıle bıdaha bu zamana gerı donememek ...ıste tek kullanımlık sey zamanımız ...
tek kullanımlık hep hayattan bahsedilmiş yani varlığı biliniyor ama göremediğimiz o şeyden bence kendimiz değilmiyiz tek kullanımlık olan yaptıklarımızla hep soru içinde olan ve hep hataları tekrarlayan bence insanın tam kendisidir tek kullanımlık olan....
dj_ets yazdı:hayattın dısında bısey daha var oda an larımız .....suan 1 dakıka sonra 1 saat sonra ...ıste zaman ...su yazıyı yazdıgımda bıle bıdaha bu zamana gerı donememek ...ıste tek kullanımlık sey zamanımız ...
Hayatta tek kullanımlık olarak gördüğüm benim sinirim var. Bir anda çok sinirlenip 1-2 dakika sonra rahatlıyorum. En önemli şeyi de başarabildiğim inancındayım o 1-2 dakikada kimsenin kalbini kırmam. Kendi kendime sessizce konuşurum. Konuşunca da zaten sakinleşiyor insan. Ama kimisi içimde kalıyor o ayrı mesele
alcholicboy fotoğraf makinen için üzüldüm gerçekten ilginç bi cevaptı.Aradıklarım böle yorumlar ama herkes hayatın kendinden bahsetmiş!
Bence yolculukta karşılaştığımız insanlar da tek kullanımlık onları birdaha görmicez belki,sadece o yolculukta kullandığımız insanlar diyebilirim.