sanırım benım enbuyuk engelım kendı duygularımı unutup baskalarına deger vermek ve buyuzden mutsuz olmak okadr arka plana atıyorumkı kendmı unutuyorum bazen aşksam sevıyosam solıyemıyorum ama kımseyıde uzmek ıstemıyorum bole bıdurum işte benımkı anlamsız belkı ama ben boleyım bazı fırsatları hep kacırdım buyuzden ve hala kacırmaktayımm belkı bu hep bole gıtcek yada bıgun gercekten degısıcek ben o gunu beklıyorum bana şans dıleyınnn
güzellik veya çirkinlik kalbindekilerle alakalı bir tanımlamadır bence. kalbine bir bak...gerçekten çirkin misin??? bence değilsin. mutlaka kalbinde bir yerlerde güzelliğe sebep bir pırıltı vardır.
sevgiler.
benimki galiba yalnızlığım. onu seviyorum. yani insanların arasına karışmaktansa yalnızlığımla başbaşa kalmak hoşuma gidiyor. ama malesef coğu şeye engel teşkil etti.
benimki de çoğumuz gibi birini unutamamak.bi buçuk senedir hayatımdaki en büyük engeldi ama bu gece öğrendim ki meğer o benden habersiz bi başkasına daha engelmiş. ağlaya ağlaya kaldırıyorum artık o engeli yolumdan.
bu gün bir arkadaşım yanımda ağladı. sebebini sorduğumda bir insanı sevildiğini bilmesi ne kadar güzel birşey dedi.
kendini güzel bulmuyordu bende sadece ona yüznün çok güzel olduğunu yüzhatlarının hoş olduğunu söyledim.
nilay_14 yazdı:OKS hayattaki en büyük engellerimden biri...
ben lise 2 deyim.OKS bu kadar gözünde büyütme bence!belki benim şansımdı ama doğru düzgün çalışamamıştım sınava ve kötü bir puan almadım.bir de ÖSS var önümüzde!offf
benim en büyük engelim ise kendim.yani cesaretsizliğim!