ona bir türlü kara veremedim işte..müzik ve sinema olalirdi aslında ama zamanında ne yapacağımın bir önemi olmadığını düşündüğüm için ve herşeye hevesli bi tip olduğum için hiçbirini yapamadım.şimdi okuyorum yine istediğim bölümde değil.bunu bitirince müzik okumaya kararlıyım..30 lu yaşlarımdaa yok yok sinema olsun yada dramatik yazarlık mı olsa???hala karar verememişim
hayat aslında bazı verdiğimiz değerlere uğrunda kaybettiğimz ve kaybedeceğimiz şeylere değmeyen bir şekil,ama biz se neler yapıyoruz,zaman herşeyi yapan
Arkadaşlar hepinizim msjlarını okudum ve anladımki herkes hayattan bıkmış acaba hayatı bizmi kendimize zehir ediyoruz yoksa hayatın kendi tabiatımı bu. bunun cevabını bulmak önemli ama yaklaşık olarak vereceğiniz cvpları tahmin edebiliorum hayatı kendimize zehir etmeyelim helede kendimizin yaptığı bi takım hatalar yüzünden bunu yaparsak dahada çok darbe alırız elbetteki hata yapıcaz ama mümkün olduğunca aza indirgeyerek ya bende burda akıl hocalığı yapıomuş gibi oldu neyse ben sadece b,işiler yazmak istedim herkese hayatta başarılar herşey bi yana ama hayat çok bayat walla
yaptığın hataya bağlı bence hata yapmak var hata yapmak var geri dönülmesi zor hatalar geri dönülebilir hatalar önemli olan onları hiç yapmamak ama diceksin ki şöyle bir söz var '' Hatasız kul olmaz '' bunuda geçmemek lazım !!!