hayır (!) sıkılmayalım...
-
- Üye
- İsim: Gizem
hayır (!) sıkılmayalım...
Hayat ne kadar kısa...Ve biz neden hala mutlu olmak için çaba sarf etmıyoruz... Bize bu hayatı değer biçen güç eminim bu hayatı dolduracak mutlulukları da yarattı...Peki neden onları bulmaktansa süreklı kendi evrenimizde kendi kendimizi yok ediyoruz...Neden mutluluk yerine süreklı hüzün arıyoruz ... Neden hak ettiklerimizi bulamıyoruz ya da aramıyoruz ... Hayat bu kadar zor olsaydı , Tanrı seni beni.. yaratmazdı..Demek ki bi güçle doğduk ve o güç bizi yaşatacak...Ölümsüz olmanın sırrı burda bence...Ölümsüz olan insanlar yaşarken yaşayanlardır bence...Yaşarken hayatı kendine zindan edenler değil..Yaşarken ölenler değil...O yüzden kendimizi süreklı yaşatmaya bakmalıyız..Yenilenmelıyız araştırarak ve yeniden doğmalıyız severek
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: hayır (!) sıkılmayalım...
Neden mutluluk yerine süreklı hüzün arıyoruz ...
demeyelim de hüzün niye hep bizi arıyor diyelim...doğru olsun...
demeyelim de hüzün niye hep bizi arıyor diyelim...doğru olsun...
-
- Üye
hüzün pasif bir şey ama onu harekete geçiren ,etkin yada etkisiz kılan biziz işte...o senin kadar yaşamıyor en azından...Tamam belki misafir edebilirsin ;ufacık bi saygı mabında hüzüne...Belki de bu misafir ediş hazırlıksız yakalandığın için ;emri vaki olur hüzün tarafından...Ama yinede diyorum ki o bizden daha çok yaşamıyor , pasıf o ,bir mısafir işte sensin işte yada biziz onu harekete geçiren ikametine onay veren...
-
- Admin
- İsim: Sinan
bu hüzün denen şey, niye istenmeyen misafir olarak geliyor hep bi de yatıya kalıyor utanmadan
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
kov gitsin kibar olmana gerek yok içinden nası geliyosa bağır çağır kov onu ki bi daha gelemesin ama gelir biliyo musun...gerçekten yüzsüz bu konuda sana katılıyorum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
kuşu bekliyorum, hüzünkovan kuşunu. o gelicek kovacak inşallah
tabi ay tenli aşığın şarkıma karşılık vermesi de gerekiyor :hmm2:
tabi ay tenli aşığın şarkıma karşılık vermesi de gerekiyor :hmm2:
~
-
- Üye
düş gibi bi sokakağın içinden uçup geçerek gelsin hatta o kuş olsun o da olur...o da kabuldür eğer kovacaksa...sonra bi de bana uğrasın ve tüm hazırlıksız yakalananlara bu misafire
-
- Üye
sofican sana bütün organlarımla katılıyorum ben de bu tarz bu konu açmayı düşünüyordum teşekkür ederim sana ben bu kadar iyi ifade edemeyebilirdim iyiki sen açmışsın
ya hangi formu açsam bir kenarına köşesine konuyla alakası olsun olmasın sıkıştırıvermiş hep hüznü mutsuzluklarını karamsarlıklarını.... vs daha saymayayım sen anla
bu kadar çok mutsuz insan görmek gerçekten çok üzdü beni
elbette her zaman mutlu olamayız ama onların yazdıkları bana mutlu olmak için çabalamadıklarını adeta mutsuzluğa kucak açtıklarını hissettirdi en üzücü yanı da buydu
ben mutlu olmanızı istiyorum yaaa LÜTFEN!!!!!!!
ya hangi formu açsam bir kenarına köşesine konuyla alakası olsun olmasın sıkıştırıvermiş hep hüznü mutsuzluklarını karamsarlıklarını.... vs daha saymayayım sen anla
bu kadar çok mutsuz insan görmek gerçekten çok üzdü beni
elbette her zaman mutlu olamayız ama onların yazdıkları bana mutlu olmak için çabalamadıklarını adeta mutsuzluğa kucak açtıklarını hissettirdi en üzücü yanı da buydu
ben mutlu olmanızı istiyorum yaaa LÜTFEN!!!!!!!
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
emin ol bu sitede mutlu olan çoooook insan var.en azından hepimiz böyle bir ortamda sizlerle olduğumuz için bile mutluyuz.ama insana şiirler yazdıran hep aşkın acı yüzü oluyor belkide.hani hüünler paylaştıkça azalır ya ondan baskın çıkıyor konularda sanırım.ama mutluyuz..:)di mi?
-
- Banlanmış Üye
kimi zaman mutluyum kimi zaman değilim kısacası hayattayım:)
-
- Üye
- İsim: hayat
mutluluk istemekle olmuyor...
acı denen şeyse her zaman vardı var olacakta...
boşuna uğraşmayın : ))
acı denen şeyse her zaman vardı var olacakta...
boşuna uğraşmayın : ))
-
- Banlanmış Üye
acı da var mutlulukta kendimizi sadece acıya endeksleyip bunalımlı bi hayat yaşayamayız ya da yaşarız da bu yaşama haksızlık etmiş oluruz...en çok da kendimize yaptığımız bi haksızlık olur bu.
-
- Yeni Üye
- İsim: berker
metnazirk bence öyle düşünürsek hiç mutlu olamayız tabii haklısın acı her zaman vardır ve iyi ki de var çünkü insanlar acıyla öğrenir bazı şeyleri..ama mutluluk aramakla,inanarak ve istemekle..kişi bence nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşıyordur çünkü mutlu olmak insanın elinde..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
her hayatla barışma ve gülümsebe çabası başarıyla sonuçlanacak diye bir kural yok . çok isteyincede olmuyor. hayat bir karmaşa içinden istediğiniz sizin yapınıza uygun ve elde edebileceğinizi düşündüğünüz yerlerdeki renklere tutunun . hedefinizde bu olsun. yoksa kimse size yetişme çağınızda hayatın hep mutlu geçeceği sözünü vermed. sıkılmayalım evet yarında aynı olacak , sevinçler sonsuza kadar sürmez, üzüntülerde öyle . anı yaşayın hayat herkes için ayrı süprizleri olan bir olgu . hedefinizi önünüze alın ulaşma çabanızı elinize , artı gelebilecek acı ve anlık şeyleri yaşayın ama sıkılmadan terketmeden hiçbirşeyi . zaman bazen oyunu bozar ama korkmayın bazende zaman sizi tutar )