Hepimiz Birbirimizin Katili miyiz?
-
- Üye
- İsim: dilek
İnsanlara çok kolay değer yükleyip,ardından da o değere layık olmadığını görünce yaşanan hayal kırıklıkları...Tanışınca bir figür oluşturuyoruz kafamızda ve o figüre uygun davranmasını bekliyoruz kişilerin.Çok kolay ''dostum'' diyoruz...Çok kolay''sevgili'' oluyoruz...Belkide o insan bizim onu gördüğümüz gibi asla olmadı,biz öyle sandık sadece.Karşımızdakinin kafasında hangi figürde olduğumuzu bilmediğimiz için,ne olursak olalım,onun kafasındakiyiz.Zaman ilişkileri türlü imtihanlardan geçiriyor.Değer yargılarını sorgulayınca tüm bu yokoluşların sebebi aslında bizler miyiz?Herşeyi sıradanlaştırıp,yok edip, yok mu oluyoruz?Hepimiz birbirimizin katili miyiz?
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
herkes kendinin katili...
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: Hepimiz Birbirimizin Katili miyiz?
aslında bir oyun, yönetmeni sen. istediğin karakteri başrole getirebiliyosun, bakıyosun oyunculuğu iyi.bekliyosun..bigün çıkıyor gerçekleri oynamaya başlıyor, hemen öldürüyosun
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Görevli
- İsim: Burcu
karşındaki gerçekleri oynamaya başladığında zihninde ya da kalbinde seni hangi rolde gördüğünü öğrendiğinde, hele ki senin rolün başından beri gerçekleri oynamaksa hayal kırıklığın çok büyük oluyor. işte o zaman karşındaki senin için ölmüş oluyor
ben hiçbir zaman katil olmak istemedim ama...
ben hiçbir zaman katil olmak istemedim ama...
-
- Takımdan
- İsim: suat
yedek yok ama...
Hata bizde aslında..Hep görmek istediklerimizi yüklüyoruz karşımızdakilere,hep ihtiyacımız olanı bekliyoruz..Bencilliğimizden olsa gerek..İnkara lüzum yok herkes bencildir bir parçada olsa..En doğalı da bu belki ama yine de yaşamak lazım bununla..Bekletiler solar,kalpler kırılır belki ama bilmek gerekir ne varsa ihtiyaç duyduğunuz kendi içinizde yoksa hiçkimsede yoktur..
-
- Üye
- İsim: hayat
bir oyun bir oyun evet hepsi bu...
kimseye kolay kolay dostum ya da sevdiğim demedim, diyemedim...
dostluktan yana değil de aşktan yana tam da senin dediğini yaşadım...
eğer aşk buysa tabii...
kimseye kolay kolay dostum ya da sevdiğim demedim, diyemedim...
dostluktan yana değil de aşktan yana tam da senin dediğini yaşadım...
eğer aşk buysa tabii...