belki ayrılmasaydım gerçek duygularını öğrenemeyecektim. ama gel gelelim iş işten çoktannnnnnnnnnnn geçti onun için. benden yana şansını kaybetti. üzgünüm...
seni seviyorum demek bu kadar zor olmamalı. sonra çok geç oluyo.
evet karşılıksız sevdim ve sevildim de. karşımdakini kırmamaya çalıştım ne kadar başarılı oldum bilinmez. tepkiler hep olumluydu çünkü
seversin tabi.hemde deliler gibi seversin hiç karşılık beklemeden.o seni sevmese de sen inadına seversin.o bunu haketmese de sen inadına onunla yaşarsın.sabredersin beklersin hala gelmezse zorlamazsın.yenilerine yol açarsın.
karşılıksız sevmek en kötüsü olsa gerek..beni seven biri var ama saolsun bana hiç zararı olmuyo..bi ara arıyodu,vazgeçirmeye çalıştım,sanane seven benim dedi..insanlar nedense hep karşılıksız olunca aşık oluyo..sanırım bi ilişkinin yükünü kimse taşıyamıyo???
ya en nefret ettiim şeydir benim yüzümden başkalarının canının yanması ama oluyo işte çok döndürmeye çalıştım böyle olanlarıııı onlar üzülünce bende üzülüyorom peki ben napıcam?
DENİZ yazdı: ya en nefret ettiim şeydir benim yüzümden başkalarının canının yanması ama oluyo işte çok döndürmeye çalıştım böyle olanlarıııı onlar üzülünce bende üzülüyorom peki ben napıcam?
denizcim naapıcaanı söliim mi?onları incitmek istemediğini biliorum ki sayarsaaaakkk....3-4 kişi var şu anda bu durumda olan.ve senin ne kadar özen gösterdiğini biliorum ama yapabilecek hiç bişiy yok.onların bazılarının seni unutmaya çabaladıklarını adım gibi biliorum en azından şahit olduklarım var.ama sen akışına bırak senin suçun diil biliorumm.