HOKKABAZ
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
HOKKABAZ
Ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın yazdığı;Özlem Tekin,Mazhar Alanson,Gürgen Öz gibi ünlü oyuncuların rol aldığı film yakında gösterimde.oldukça komik bir film...
En son FDkolik tarafından Cumartesi, Eylül 16, 2006 15:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
...
bence çok iyi bi gönderme yapmış kurtlar vadisi denen o şeye film ble diemiorm ben ama tabi bizim ülkede kültür sanatında nekadar geliştiği ortada!!!insanlar sanattan çok o filmdeki şiddete dha çok önem weriolar:( umarım cem yılmaz ın istedii şey gerçekleşir...
-
- Takımdan
- İsim: Ebru
-
- Üye
şu anda mazhar alanson'dan daha önemli bir tırtlar vadisi durumu var ortada.
sokakta ortalama her 10 kişiden 1inin polat, birinin memati birinin güllü birinin de kibariye olduğu, okullardaki şiddet eğiliminin geçmiş yıllara göre çok fazla arttığı, sokakların bir nevî texas'a döndüğü bu dönemde belki birilerinin kafasına "dank!!" ettirir bu taşlamalar..
herşeyin farkında olduğunuz için sizi seviyorum arkadaşlar
sokakta ortalama her 10 kişiden 1inin polat, birinin memati birinin güllü birinin de kibariye olduğu, okullardaki şiddet eğiliminin geçmiş yıllara göre çok fazla arttığı, sokakların bir nevî texas'a döndüğü bu dönemde belki birilerinin kafasına "dank!!" ettirir bu taşlamalar..
-
- Üye
yaskaman demiş ki;
şu anda mazhar alanson'dan daha önemli bir tırtlar vadisi durumu var ortada.
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: Aslı
cem yılmaz sever biri olarak gittim tabiki bende hokkabaza... güzeldi, farklı bişey yapmış bu sefer... gora gibi komedi bekleyenler biraz hayal kırıklığına uğramış olabilir,( gerçi bunda da komedi öğeleri vardı...) en sonu çok güzel... hüznü ve mutluluğu bi arada yaşıyo insan... tavsiye ederim... bence izleyin...
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
hokkabaz
Arkadaşlar filme Cem Yılmaz filmi deyip büyük beklentilerle gitmeyin. Film sıkıcı bir film değil ama olağanüstü güzellikte bir film de değil. Sıradan bir film. Yalnız hakkını yememek lazım filmin sonuna yakın bir sahne var -Cem Yılmaz'ın boğulduğu sahne- hakikaten süperdi. Tam ağlarken bir anda kahkaha attıryor insana. Kesinlikle kaçırmayın diyemeyeceğim aynı zamanda asla gitmeyin de diyemiyorum. Gidin ya da gitmeyin siz bilirsiniz..
Arkadaşlar filme Cem Yılmaz filmi deyip büyük beklentilerle gitmeyin. Film sıkıcı bir film değil ama olağanüstü güzellikte bir film de değil. Sıradan bir film. Yalnız hakkını yememek lazım filmin sonuna yakın bir sahne var -Cem Yılmaz'ın boğulduğu sahne- hakikaten süperdi. Tam ağlarken bir anda kahkaha attıryor insana. Kesinlikle kaçırmayın diyemeyeceğim aynı zamanda asla gitmeyin de diyemiyorum. Gidin ya da gitmeyin siz bilirsiniz..
bu ne yaman bi çelişkidir arkadaşım, henüz neyi tavsiye edeceğine karar veremediğin gibi bu kararsızlığını mesajına da yansıtmışsın
fikirlerin için teşekkür ederiz