hoşgeldin

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
selcukaydin

hoşgeldin

Mesaj gönderen selcukaydin »

Eksik olan birşey vardı hayatımda. Ne olduğunu düşünüp duruyordum kendi kendime , cevabını benim bile bilemediğim sorular soruyordum kendime... bir sürü aksilik peşpeşe geliyordu , sanki sınanıyordum hayatın içinden atılmak istermişcesine ... ama yine de vazgeçmedim, sıkı sıkı sarıldım inandığım bir güce ... biliyordum ki önüme birgün bütün karanlıklarımın kırılma noktası olup yollarıma farklı farklı renklerde ışıklar sunan kalbi güzellikler bahçesi düşlerimin masum presnsesi çıkacaktı karşıma ... tam düşmek üzereyken bir uçurumun ucunda elimden tutacaktı ... ve tuttu da ...

Hayatımda artık eksik birşey yok! sen varsın çünkü , artık hiç kuramayacağımı sandığım düşlerim var pembe panjurlu ve geleceğe dair planlarım ... hayatımdan en vazgeçtiğim anda en vazgeçilmezim olup hayatıma HOŞGELDİN... SE.A
zorask
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Sinem

Re: hoşgeldin

Mesaj gönderen zorask »

Keşke bu güzel cümleler daim olabilse o hep hayatımızın prensi-prensesi olabilse...Vazgeçilmezimsizn denilenler arkalarına bakmadan gidemese keşke...Hep hayatıma girenlere hoşgeldin dedim senn gibi tüm kalbimle,bütün umutlarımla ama hep onlar giden bense kalan oldum nedense?