önceki mesajlara (bence herkes düşüncesini söylemeli,ki onlar politik görüşlerini örnek alıp almadıklarından bahsetmemişler)
İdol kabul ettiğim kişilerden aklıma gelen David Lynch var.
İdol(örnek) aldığınız kişiler...
-
- Üye
Re: İdol(örnek) aldığınız kişiler...
Evet düşünceler özgürdür fakat bu kavramı tehdit eden hiç bir unsuru barındırmamalı bence..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
bu soruya kocaman bir cevap yazmak isterdim hayatım boyunca yanlız kalmamış olsaydım . çok isterdim bir idolüm olsun ama malesef istemek yetmez . ben kendime yettim yetmek gibi mecburiyet sahibesiydim
-
- Banlanmış Üye
konudan sapmak gibi bi niyetim yok.ben sadece insanların inandıkları uğruna verdikleri savaştaki tutumlarını örnek aldığımı söylemiştim.ayrıca kimsenin benim düşüncelerimi yargılama gibi bi lüksü de yok...unutmayalım bu ülkede hangi rejimin olduğunu ve bu rejimin düşünce özgürlüğü hakkını insanlara sunduğunu...ortamı germekte istemiyorum ve düşünce özgürlüğünü savunan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Evet katılıyorum da bu sitede malesef asıl duyurudaki bir maddeden :
--
NOT: Bu sitede sansür vardır. Sansürsüzlüğü kişilik haklarına saldırı, siyasi konuşmaları uluorta yapabilmek olarak görenleredir.
---
about2.html
--
NOT: Bu sitede sansür vardır. Sansürsüzlüğü kişilik haklarına saldırı, siyasi konuşmaları uluorta yapabilmek olarak görenleredir.
---
about2.html
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.