tabi sevenler vardır ama çok uzadı ve gereksiz yaaa
zaten bir keç dizi hariç diğerleri gereksiz bence insanları televizyona bağlayıp gündemden uzaklaştırmak sadece bu amaç güdülüyor. ve sanırım başarılı olunuyor
IHLAMURLAR ALTINDA
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: IHLAMURLAR ALTINDA
izliyorum ben evet şiirleri çok ama çok güzel ama intizarda öyle
-
- Admin
- İsim: Sinan
dizi izleme yaşını geçtik :P
şaka bi yana klasik türk filmi sanırım. izlemiyorum
şaka bi yana klasik türk filmi sanırım. izlemiyorum
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
allahım o ne kadar gereksiz bir dizidir öyle affedersiniz arkadaşlar yanlış anlamayın ben beğenmiyorum sadece
sinan: şaka bi yana klasik türk filmi sanırım. izlemiyorum
ya öle değil inan öle değil.. izlemediğin için öyle geliyor..dizi izleme yaşını geçtik ama ben tv hiç izlemem sadece bu dizi ..başlık açmamalıydım sanırım
ya öle değil inan öle değil.. izlemediğin için öyle geliyor..dizi izleme yaşını geçtik ama ben tv hiç izlemem sadece bu dizi ..başlık açmamalıydım sanırım
-
- Site Admin
- İsim: Murat
çoğu kişi izlediğine göre bize uygun olmasa da güzel bir yapım olabilir belli kesimlerce. Ve akşama kadar evde oturan bayanlara da hak verin genelde de onlar izliyor. Ne yapsınlarki dimi ama
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Admin
hayır yanlış anladın ben hiç tv izlemiyorum. izlersem belki arasıra makina yı, beyaz show filan onları izliyorum. haber bile izlemem ben.
beğenilerinize elbette ki saygı duyarız. ilgilenmiyorum sadece
beğenilerinize elbette ki saygı duyarız. ilgilenmiyorum sadece
~
-
- Admin
-
- Üye
- İsim: Sonay
çoğu kişi izlediğine göre bize uygun olmasa da güzel bir yapım olabilir belli kesimlerce. Ve akşama kadar evde oturan bayanlara da hak verin genelde de onlar izliyor. Ne yapsınlarki dimi ama
katılmıyorum bu bir bahane sadece tv izlemek için söylenilen bir bahane oysa ev kadınları kendilerini geliştirebilir bilmem farkında mısınız? şimdi şöyle diyeceksiniz ama yurdumuzdaki birçok ev kadınının eğitim durumu iç açıcı değil diye ama inanın çok şey var yapılabilecek tv haricinde...
katılmıyorum bu bir bahane sadece tv izlemek için söylenilen bir bahane oysa ev kadınları kendilerini geliştirebilir bilmem farkında mısınız? şimdi şöyle diyeceksiniz ama yurdumuzdaki birçok ev kadınının eğitim durumu iç açıcı değil diye ama inanın çok şey var yapılabilecek tv haricinde...
En son ponnik tarafından Cumartesi, Aralık 16, 2006 00:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
evet işte benimde öyle anneannem seviyor mecburen izleniyor bizdede
çoğu kişi izlediğine göre bize uygun olmasa da güzel bir yapım olabilir belli kesimlerce. Ve akşama kadar evde oturan bayanlara da hak verin genelde de onlar izliyor. Ne yapsınlarki dimi ama ..
ama bu yorum ne kadar doğru olabilirki
ama bu yorum ne kadar doğru olabilirki
-
- Site Admin
- İsim: Murat
evet işte olay buya biraz da sinanım. mesela o tv makinesini sevmiyorum. ve tarzını da sevmiyorum. Programıda berbat. tabi işte şahsi görüşüm bu..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Admin
olaya biraz karşı penceren bakarsanız görebilirsiniz dayatma programları
~
Aslında televizyon özelliklerde genç beyinleri uyuşturmaktan böyle abuk subuk program ve dililerle doldurmaktan başka pek bir işe yaramıyor açıkcası..
sinan katılıyorum ya artık tiksindim hatda tiksindik .. ama izlediğim bir dizi çin kadın filmi yakıştırmaları ne kadar doğru olabilir Bugfixed ??