Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

İkü Müzik Üniversiteler Arası 2.Amatör Müzik Günleri

Diğer sanatçılar... Konserleri, haberleri, incelemeleri...
Cevapla
morzrompet
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: Pazar, Mart 25, 2007 15:28

İkü Müzik Üniversiteler Arası 2.Amatör Müzik Günleri

Mesaj gönderen morzrompet »

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
MÜZİK KULÜBÜ
ÜNİVERSİTELER ARASI 2. AMATÖR MÜZİK GÜNLERİ

7-9 Mayıs 2007


Üniversitemizde 2001 yılında kurulan İküMüzik , geçen sene başarıyla gerçekleştirdiği Müzik Günleri’nin ikincisiyle yine karşınızda...

Amatör grupların sesini duyurmalarını , kitlelerini bulmalarını , müzikle birlikte olmayı sağladığımız etkinliğimizde üç gün boyunca dolu dolu müzik sunmayı görev biliyoruz.


Geçen sene 23 farklı grubun sahne aldığı ; Bora Uslusoy, Muammer Ketencoğlu , Enrique Maestre , Cem Konuk , Berke Özgümüş ve İstanbul Quintet’ın desteklediği etkinliğimizde bu sene müzik dünyasının önemli isimleri yine bizlerle olacaklar ve Müzik Günleri’ne söyleşileriyle , atölye çalışmalarıyla ve mini konserleriyle ses verecekler.

Tarzı fark etmeksizin “amatörüz ama profesyonellere taş çıkartırız” diyen gruplar size bu çağrımız: Gelin müziği paylaşalım!


2.MüzikGünleri’ne katılım şartları:

* Grup üyelerinin en az ikisi üniversite öğrencisi olmalı
* Grup , en az iki şarkıdan oluşan demo kaydını , “TC İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Birliği Müzik Kulübü / E-5 Karayolu Üzeri D-100 Yanyol Çobançeşme Mevkii Ataköy-İSTANBUL” adresine en geç 6 Nisan’da ulaşacak şekilde katılım formuyla birlikte göndermeli

NOT:Her üniversiteden en fazla iki grup sahne alabilecektir.

Müzikli günler...
http://muzikgunleri.ikumuzik.com


İletişim:

Gözde BERBEROĞLU
[email protected]

Onur ÖZEN
[email protected]
Cevapla