slm arkadaşlar,
o 'Feridun Düzağaç' .. birilerinin 'ferim' diye hitap etmesi hoş değil. sen'de ne anlmasa, o anlamdır ama ifadeye döküşte daha dikkatli olunması taraftarıyım.
buyuk ihtimal o konsere gideceğim. ve o durumda muhakkak olan en önd eolup fotoğraf çekeceğimdir.
eğer olabilirse tüm bunlar tarayıp isteyenlere fotoğraflarını gönderebilir ya da yaynılayabilirm.
slmlar
feri klimesini kotu bir niyetle soylemiyorum sace cok sevdigimden oyle soyluyorum ama eyer insanlar tarafindan oyle anlaniyorsa bir daha soylemem umarim gercekten resim cekib eklersin cun sitenin bir yerinde soylemisdiler ama yapmamislar
'kötü niyetlilik'le adlandırılan birşey değil zaten bu durum nazarımda. yalnızca dediğim gibi, herkeste 'bir farklı anlam'dır o .. ancak genelinde 'Feridun Düzağaç' tır. Aramızda, söze dökülemeyen nice paylaşımlar adına, bahsi geçerken belirli bir çizginin altına inmemeyi gerekli buluyorum, o kadar.
bir şey daha ekleyeceğim; 25 haziran'daki çubuklu hayal kahvesindeki konserine gitmiştim. ve fotoğraflarını çektim hepsi harika .. ancak tarayıcım olmadığı için bir türlü bilgisayara aktaramadım. ve o kadar harikalar ki, bencillik etmem çok normal olurdu, ama paylaşım karşılıklıdır. ve Feridun Düzağaç, bizimle nice'lerini paylaşırken, ben bu bencilliği yapmamalıyım diye düşünüyorum.
slmlr
Hisardaki konsere gidemedim;
Çünkü bilet fiyatı 33 milyon'du
Bununla beraber tüm paramı bitirmiş olmam nedeniyle gidemedim..
Eğer Feridun Düzağaç'ı dinlemeye gidersem en önde olmalıyım.O'un seyrederken önümdekinin beni rahatsız etmesi (yani önümdekinin kafasının) ve O'na uzak olmak bana göre değil...İşte bu nedenle gidemedim..
Lütfen FERİDUN ABİ (TABİ OKUYORSAN) bilet fiyatları konusunda Harbiye Açık HAva'daki gibi davranın da bizler yani ortadirek Feridin Düzağaç dinleyen öğrencileri rahatça gelebilelim...
ya orasi rumeni hisari 44 milyonluk bilet bile var ama fd nin 5 milyonluk 10 milyonluk konserleri bile oluyor yani biletleri toplamda baska sarkicilardan ucuz oluyor insallah obiri kasetindeki turnelerine gidersin
Tamam onu kabul ediyorum zaten..
Mesela 28 Mayıs konseri 22,5 milyondu gittim..
Ayrıca bunu Sezen Aksu da yapıyo bir bilet 66 MİLYON bunu sebebini anlamış değilim...
Yani ben Sezen Aksu dinleyemeyeyim diye uğraşıyor sanki...
Sanatçı kendi kitlesini sürükleyip götürür demiştim ya..İşte bu da başka bir versiyon.Sezen Aksu'yu sadece zenginler dinleyebiliyor.Bir baba ailecek Sezen Aksu dinlemeye götürse ev ahalisini ve 4 kişi bu ahali 4X66=264 milyon
Asgari ücret ne kadardı...
1 Milyar falan mıydı yoksa 300 milyon muydu?