29 nisanda

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Scream

29 nisanda

Mesaj gönderen Scream »

Rock'n Dark, Kemancı'yı Nisan ayının son Cumasında FD ciler için kapattı :) FD fanlarının bir aile gibi eğleneceği ve coşacağı bu konsere bütün rock severleri davet ediyorlar.
FERİDUN DÜZAĞAÇ & APSENT
Yer : Kemancı Rock Bar
Tarih : 29 Nisan 2005
Saat : 22:00 ile 02:30 arası
FederaL

Mesaj gönderen FederaL »

Bu şekilde giderseniz hız sınırlarını aşarsınız ceza yemeyinde benden önce davrandınız bu duyuruyu yapmakta :lol:
Scream

Mesaj gönderen Scream »

:lol:
FederaL

Mesaj gönderen FederaL »

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ : Turk Rock Müziginin en önemli gruplarindan ^^Bulutsuzluk Özlemi ^^ Bu akşam canlı performansda ekranlara konuk olacaktıir kisa sure önce senfoni orkestrasiyla acik hava tiyatrosunda verdikleri Konserin kaydiyla hoş bir supriz yapan Programda ^^Guneye Giderken ,Sözlerimi Geri alamam,Evinde gitarim varmi ?,Yasamaya mecbursun,tepedeki Cimenlik ve Yine dustuk yollara ... aralarında yer aldıgı şarkılarını seslendirecektir..

İLGİLENEN ARKADASLARA DUYRULUR....

CANLI PERFORMANS : TRT 1 : 22:55
TARİH : 29.04.2005 CUMA

NOT : İzlemek ücretsizdir... :lol:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

istanbul da olmadığım için gidemedim ama olsaydım mutlaka giderdim kemancının ortamı bi başka keşke bir hafta sonra olsaydı konser bende dağıtım izninde olacaktım offf offfffffffff