sorularrrrrrrrrrrrrr
bak şimdi ben sana olayı anlatayım.biz fd nin konserine gittiğimiz gün benim okulda inkılaptan yazılım vardı ve öğleciydim.bu durumda okula gitmem şarttı ama fd nin konseri 8 de başlıyodu bense evde 5buçuk 6 arası oluyodum. konsere gittiğimizde kapıdan girmek imkansızdı ve kim var kim yoksa gelmişti(artık fd aşkından mıdın yoksa beleşcilikten midir orası ayrı(konser şenlik olduğu için ücretsizdi))biz de tabii bayaa uzakta kaldık anfi nin ortalarındaydık.zaten benim ordan konseri çekmem mümkün diildi.ve de babamla bağra bağra eğlenmem falan.ve ben hem geç gidip ortalarda kalmanın hem de çok eğlenememenin üzüntüsüyle mahsun mahsun konseri izlemiş olacağım ki sanırım babam da bunu farketti.zaten benim o kadar uzaktan konseri çekmem de olanaksızdı!ben tabii mutsuzlukla çok mutluluk arası eve döndüm.günlerce de ağladım,fd buraya geldi de adam gibi gidemedim falan die!ki konserler mayıstaydı ve aradan günler aylar geçip eylül olduğunda ve benim doğumgünüme az bi zaman kala babam bana ne istiosun die sordu ve ben de ona gittiğimiz konserin kaydını istediğimi söledim.o da (tabii çevresi epey geniştir erciyessporun antrenörü olduundan olsa gerek hani bu sene süper lige çıkan(havamızı da atalım dimi?
))doğum günüme bana onu hediye olarak verdi ben de hergün hergün seyrettim şimdi de bilgisayarımda kayıtlı cd ler de elimde.1buçuk saat kadar sürüyo.ama çeken kameraman arkadaşın da pek prfsyonel olduğu sölenemez.biraz karmaşık.gece kaydı olduundan ışıklardan falan etkilendiği için olsa gerek.çok güzel çekilmemiş ama fd çok güzel.doyamıyorum bu kaydı izlemeye.bozcaada sen bana bunları sormadın babamın yaptığını falan ama babamın bana yaptığı ve benim için çooook harika ve eşsiz bir doğum günü hediyesi olan bu dünyalardaki bütün hediyelere değişmeyeceğim inceliğini sizlere anlatmak istedim.
SENİ SEVİYORUM BABA!
SENİ SEVİYORUM FD!

SENİ SEVİYORUM BABA!
SENİ SEVİYORUM FD!
sana çoğaltıp yollamak isterim ama aranızda yarından itibaren 1 ay kadar yokum.
haaa bide film yarın kayseriye geliyomuşş.ben yarın akşam gideceğim için sabah seanslarından birine girebileceğim!!!!
bu haberi bugün,tesadüfen aldım,yoksa çok az ümidim vardı allah bilio ya!olleyyyyy yarın sabah filmi görceeeeeem!!!!!
arkadaşlar üzülmeyin,bütün illeri olmasa bile 55-60 ili falan gezer 11:45 .
hepiniz kendinize ii bakın
(BugFixed bana kızma
yukarda kelimeleri uzattım ya,naapıyım bağarmak istiyorum ancak bu kadar oluyo
kısma tamam???
)
1 ay sonra görüşmek üzere...
başbaş

haaa bide film yarın kayseriye geliyomuşş.ben yarın akşam gideceğim için sabah seanslarından birine girebileceğim!!!!
bu haberi bugün,tesadüfen aldım,yoksa çok az ümidim vardı allah bilio ya!olleyyyyy yarın sabah filmi görceeeeeem!!!!!
arkadaşlar üzülmeyin,bütün illeri olmasa bile 55-60 ili falan gezer 11:45 .
hepiniz kendinize ii bakın
(BugFixed bana kızma

kısma tamam???

1 ay sonra görüşmek üzere...
başbaş