bilmem ne düşünürsünüz hakkım da ama bu kadarı çok fazla.düşünüyorum da ben bir albüm yapsam çocuğum olmuş gibi hissederim sonuçta benden bir parça o.sizce o çocuğa ya da onun çocuğuna ismini bizim vermemiz doğru mu?tabii bu benim fikrim.ama yinede bir kez daha düşünmeliyiz derim.
ne biliyim ben sadece içinizden gecenleri merak etmiştim ama bu kadar sert tepki göreceğimi düşünmemiştim yani halen de anlamış değilim BOZULDUM valla. Cok bozuluyorum bana her seferinde ters cevaplar veriyosunuzz ÜZÜLÜYORUM tamam bundan sonra başlık oluşturmayacam bu başlığıda siler misinizz?BugFixed? o kadar sacma mıydı ki soru?
Sadece merak ettiğim bişi daha var:
sitenin girişindeki o bayan kim?
bir de bu başlıği silmeniz konusunda gercekten ciddiydim...
her konuda neden bu kadar üstüme gfeliyosunuz arkadaşlar?düşmanınız diilim ki ben!o kızın kim olduğu da o kadar fazla önemli diil ayrıca ama bu soru sana o kadar çok sorulmuş olabilir ve sen bu yüzden sıkılmış olabilirisin tamam da bunun acısnı da benden çıkarmaya hiç mi hiç hakkın yok.niye bana hep olumsuz ve ters cevaplar verdiğinizi de anlamış diilim.mesajlarınızı yazarken şunu unutmayın lütfen fd yi de bu siteyi de en az sizin kadar seviyorum.LÜTFEN....
ecem kardeşim...sana ''''orjinal altyazılı'nın anlamı?'''' adlı başlığı okumanı tavsiye ederim.Çünkü ; Fd mutlaka önce albümünün şarkılarını tamamlayacak,sonra da albüme en uygun ismi verecektir.Mutlaka bu isim de albümü en iyi şekilde anlatacak ve biz yine hiç bişey anlamayacığız bu isimden
tamam ama anlamdığım bişi var,nie bu kadar hassassın bu konuda?çok sorulduğu için mi?ayrıca senin bana kızmandan çok ben bana herkesin ters davranmasına kırıldım....
kendini o kadar suçlu hissetme yani.