"Yerine yazmak durumudur belki beni güldürmeye iten ve ama 46 haftadır burada yazıyor olmama
en çok sevinenler varlığımdan en çok mutlu olanlar yüzünden bırakıyor olmak çok daha komiktir, acı gülüştür ki hastasıyım. Küfürün İnönü Stadı'nda yerleşik bir bela olduğunu ve iştahımı tükettiğini son GS derbisinde kahrolarak anladım. Benim küskünlüğüm Eto'o kardeşin isyanına benzer biraz; Demirören'i de alıp götürene kadar küfürünüz... Oynamıyorum işte. Tek bir maça akredite olamadan ayrılırım aranızdan; özlersem Vardan'a söylerim, özlerse yardan haber et bak; utanmak için sevmedik. Kayıp zaman oynanırken seni anıyor olacağım kaybettiğim benliğin anısına. İnönü'yü temiz tut ve Nobre'yi koru Beşiktaşlı. Siyaha âşık beyaz kadar zordur işin ki aşk zoru sever. Altınsay başkan, fede şarkıcıdır gayrı; şarkılardan fal tut ve aşkı fincanında sakla; körebenin sabrıyla sevdim ben seni...
ne demek sevenlerim yüzünden bırakıyorum,anlayamadım doğrusu...
İstanbul da doğru düzgün konser bile vermedi.Beşiktaş ı Onu bizden aldı diye kıskanırken ,biryandan da BJk sevgisi sayesinde yazılarını okuma imkanı bulduğum için mutlu oluyordum ki. Mutluluğumu sabun köpüğüne çevirdi...
Sen yaralarsın ama yaralarımı sararsın ,hem öldürürsün hem hayata bağlarsın....
En kısa zamanda sevenleriyle yollarının kesişmesi ümidi ile....
Şimdi Yanlızlığım kime emanet