şimdi geldim.
koca siteden sadece ben vardım lavinya.net i temsilen
programda görmüşsünüzdür Cansu Hanım vardı bişey oluyor lavinyanet sen gel sen git odur budur ama adım lavinyanet idi.
tam 1 saat akm önünde bekledik güç bela gelebildi servis,öncesinde de şuradan bi arkadaşa iki çift lafım var.Arayacağım dedim aradım olmadı
üstüne msj attım sonrasında da aradım ama açmadı...
neyse lafı alan aldı

efendim ben msjları görüp iptaloldu gibi bir durumla karşılaşınca hemen dream tv ye ulaştım bana taksimden servis kalkacağını söyledirler.orada bekleyen 3 arkadaş daha vardı sonradan 2 kişi daha da geldi ama siteden değillerdi dediğim gibi 1 saatlik bekleme sonucu arkadaşların sürekli Cansu hanım ı aramasıyla artık servis gelmişti.
neyse vardık bekliyoruz Güven abi geldi.kendisi beni tanıdı (trendy showda tanışmıştık)biraz konuştuk baktım arkadan Feridun Abi geliyor ıslık çalaçala..
sonra grup elemanları
neyse yayın başladı.biz izliyoruz ayaklarımız ve belimiz ağrıyo

aralarda grup elemanları şakalaşıyo gülüp eğleniyor
kısaca çok güzeldi.
serviste Taner Abiyle biraz konuştum.programda bahsettiği gibi fuar sonrasında sitesine yenilemelerde bulunacakmış.eğitim videoları şarkıların tabları gibi şeyler.
keşke başka arkadaşlar da ben gibi işin arkasını arayıp üsteleselerdi...
Taner Abi den MİNİATÜRK konserinde pena istemiştim serviste gelirken aldım borcumu kapatayım dedi sağolsun penasını verdi (teşekkürler..)