Arayış..

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
blackpearl

Arayış..

Mesaj gönderen blackpearl »

Gözyaşlarını dökünce kelimeleri tükenir mi insanın ? Sözcüklerin trafiğinde ehliyetini kaptırır mı düşüncelerine yetişeyim derken ? Hiç anlattıkça kendini , özünü yitirir mi insan ? Yaradılıştan beri arayış içinde olan bizler,bulduğumuzu sandığımız kişiliklerimizi ifade etme yolları ararken,neden karşımızdakiler size hemen bir fiyat biçerler ? Herkesin bir etiketi var demek ki !? Söyle o zaman sen ne kadar edersin ?

Kendine değer biçmek zordur kimi zaman..Kimi zaman da çok kolaydır kendine bir isim bulmak..İyi hissettiğinde iyi,kötü hissettiğinde kötüsündür..Kendini çözmeli insan önce,kendini..iyi mi kötü mü bilmeli..İyi olmak için önce kötü olduğunu görmeli demez mi büyükler..Bir yerlerden başlamalı ama insan..Unutmamalı ; Bir insanın yaşam boyu en büyük savaşı kendi ile olan savaşıdır..Kendini yenen insan en büyük zaferi kazanmış demektir..

(FuLYa)
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Re: Arayış..

Mesaj gönderen iceberg »

"Kendini çözmeli insan önce,kendini.."

Bunu kendine rağmen yapabilmek...

Paylaştığın için teşekkürler...çok güzel bir nokta ve çok güzel ifade etmişsin fulya... :)
blackpearl

Teşekkür ederim bülent..
DAgINIK
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: gülsüm

Mesaj gönderen DAgINIK »

insanoğluyuz ,
hani derizya kendimizi bulalım, peki bulduk !
ama şunu ihmal etmeyelim ki insanoğlu doyumsuz bir varlık bu sefer başka bişey isteyecektir...bunun sonu yok bence ...
blackpearl

Kesinlikle katılıyorum..Boşuna diye düşünüyorum ama öyle de yaşanmıyor..Bu çelişki arasında gide gele bitiyor hayat..
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Mesaj gönderen marziye »

siteye yazdığın hemen hemen ne varsa okudum senin kurduğun cümlelerin tümünde soru işaretleri ve ardında cevapları gizli aslında
bu yazınıda çok beğendim..
klasik bir söz ama yüreğine sağlık fulya
blackpearl

Evet yanıtlar bizde gizli aslında..Doğru soruları sorabilmek ve bir muakemeye gidebilmes as olan..Bende bunu kendi çapımda yapmaya çalışıyorum işte..

Yazılarımı okuduğu,yorum getirdiğin ve beğendiğin için teşekkür ederim marziye..