Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?
Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?
Bir yanı kavuşmalara hep eksik kalan gönüller...Yüreğindekileri tüm içtenliğinle döksen masaya,sitemli-sitemsiz kelimelerle sağlamasını yaparken,bir sürü keşkeler icat etsen,herşeyi üst üste yığıp,toplayıp çıkarıp, çarpıp bölsen de bir türlü çıkabilir misin işin içinden?Kaç cümle daha yazarsan dillenir hayalindeki yüz,ya da hiç konuşmasan duyar mı haykıran yalnızlığını?Dağıttığı seni toplamaya gelir mi?
Re: Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?
Geleceğine inandım yıllarca. En azından bir ses verir, diye bekledim. Yıllar geçtikçe daha da uzaklaştı ve kayboldu. Benimki bir ağıt değil gidenin ardından. Bu bir yaşam biçimi. Aşk ondan öte, bekleyiş onun için değil. Gelse de bir gelmese de.
umut bazan ruhun "afyonu"olabiliyor...
Gelemez çünkü artık gözlerime bakmaya cesaret edemez. Etse bile ben asla izin vermem...
gelir. hep geldide aslında hep yanımdaydı. ama bir dost gibi. sorunda bu işte beni dağıtan davranışı bu. ama olsun yanımda olması beni savunup kendime karşı koruması toparlaması çok güzel.
gelir o kadar yüzsüz çünkü ama geldiğinde beni bulabilir mi o ayrı mesele
gelmezz gelse ne fayda... dağıttı bir kere beni kırdı binlerce parçaya böldü kalbimi toplamaya gelsede faydası yok artık zaten izin vermem alıştım yalnız kalmaya belkide sadece buna yani yalnızlığa ihtiyacım vardır parçalarımı toplamam için...
-
- Üye
gelmeli... 

ağlama yüreğim yar gelmez , gelse de artık farketmez...!!!