İnsan sanal alemde gerçekten birine aşık olabilir mi sizce?
-
- Yeni Üye
- İsim: Uygur
Re: İnsan sanal alemde gerçekten birine aşık olabilir mi siz
Aşk tanımı o kişiyi her an görme arzusu , o kişiyle birşeyler paylaşma isteği olarak düşünülürse bi bakıma olunmaması için sebep yok gibi...
Bunlara rağmen düşünsel anlamda birisini size çok yakın bulduğunuz için ona karşı olan hislerinizin değişmesi bence normaldir olabilir bişeydir yani
Ancak...
Her ne kadar insanlar Güzellik-Yakışıklılık benim için önemli değil desede kendi beğenileri çerçevesinde birisini ister hayatında... Burdan bakıldığında da sanalda aşık olduğunuz kişiyi gördükten sonra o aşkın sönme hızı -Patlama ile kaybedilecek olandan- daha hızlı olabilir
Ama birisinin düşüncelerine karşı bazı hisler beslemek için o kişiyi görmek gerekmez... Bu mantıkla neden olmasın diyorum...
Ama yinede normal hayatta aşık olmayacağı biriyse bu iş GERÇEK HAYATA geçildiğinde Son Bulur... Ve her aşkta olduğu gibi bundan sonra o kişinin yazılarında bulduğunuz parıltıyı artık bulamaz olursunuz
Aslında bence sanalda başlayıp gerçek hayata geçen bi İLİŞKİ olursa ' kişiden birinde bu Durum SAPLANTI halinde olacaktır gibime geliyor
Çünkü böyle bir durumda bazı şartlanmalarla başlanmış bir ilişki olacağı kanısındayım...
Ama Asla Asla Deme gibi Özellikle son zamanlarda yine revaçta olan bir sözden dolayı Olmaması için hiçbir neden yok
İnsanoğlundan herşey beklenir
Bunlara rağmen düşünsel anlamda birisini size çok yakın bulduğunuz için ona karşı olan hislerinizin değişmesi bence normaldir olabilir bişeydir yani
Ancak...
Her ne kadar insanlar Güzellik-Yakışıklılık benim için önemli değil desede kendi beğenileri çerçevesinde birisini ister hayatında... Burdan bakıldığında da sanalda aşık olduğunuz kişiyi gördükten sonra o aşkın sönme hızı -Patlama ile kaybedilecek olandan- daha hızlı olabilir
Ama birisinin düşüncelerine karşı bazı hisler beslemek için o kişiyi görmek gerekmez... Bu mantıkla neden olmasın diyorum...
Ama yinede normal hayatta aşık olmayacağı biriyse bu iş GERÇEK HAYATA geçildiğinde Son Bulur... Ve her aşkta olduğu gibi bundan sonra o kişinin yazılarında bulduğunuz parıltıyı artık bulamaz olursunuz
Aslında bence sanalda başlayıp gerçek hayata geçen bi İLİŞKİ olursa ' kişiden birinde bu Durum SAPLANTI halinde olacaktır gibime geliyor
Çünkü böyle bir durumda bazı şartlanmalarla başlanmış bir ilişki olacağı kanısındayım...
Ama Asla Asla Deme gibi Özellikle son zamanlarda yine revaçta olan bir sözden dolayı Olmaması için hiçbir neden yok
İnsanoğlundan herşey beklenir
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
verda ya katılıyorum. her ne kadar düşük bir ihtimal de olsa büyük konuşmamak lazım.
-
- Üye
- İsim: marziye
Ben olmaz diyenlerdendim ama dayımın oğlu şu arkadaşlık sitelerinden tanıştığı biriyle önümüzdeki hafta nişanlanıyor.. Yakında evlenecekler yani şaştım kaldım. Demek duruma ve kişiye göre değişen konulardan biri de bu
-
- Üye
- İsim: yıldız
Olmaz gibime geliyor ama belkide.. Gerçek hayatın saçmalıklarından ve yalanlarından oraya kaçıştır bu galiba ve gerçeği buldum sanmak bir bakıma..
-
- Üye
- İsim: ZEYNEP BETUL
bence olur yeterki inan güven yani aşk bu nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz bencede mümkünn.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
İmkansız değil çünkü arkadaşlarımdan birtanesi sanal ortamda tanıştılar uzun bi süre görüştüler tabi bu arada ayrı şehirlerde yaşıyorlardı,derken gitmeler gelmeler sık sık tekrarlandı.Birbirlerine aşık iki romantik güzel insan.Şuan evliler çokta iyi anlaşıyorlar dünya tatlısı kızları var 2 yaşında.Demem o ki tamamen dürüstlüğe ve ne istediğinize bağlı olmaz demeyin bence oluyormuş işte
-
- Üye
aşkın insanı nerde gelip bulacağı belli olmaz ama internet aşkları sahici gelmiyor bana.aşk anlık bir elektriktir,onu görünce,sesini duyunca, ya da belki bir sözünde bir bakışında bulur seni...ama hiç görmediğin hatta doğru söylediğinden bile emin olmadığın birine nasıl aşık olabilirsin ki???
-
- Üye
- İsim: mavialev
mümkün .insan hayatındaki o kişiye sanaldada rastlayabilir.kader kısmet meselesi bunlar.iki tarafta olduğu gibi davrandığı zaman,birbirini tanırken ,zamanla kişiliklerini sevebilir.önemli olan ,dürüstlük,doğallık.
hekese nasip olmaz bu tabi.bir taraf severken diğer taraf çok yalancıda olabilir.ben sanalda bulacağım diyedede yola çıkmamalı,bu gerçekten saçma olur ve hüsran olur.asla asla denilmemeli bence.kafalar uyum sağladımı,ve insanda o kişiye çekim hissettimi,birde kendisini görüp ,birşeyine vuruldumu..neden olmasın.görücü usulü evlilikler varda,bu neden olmasın.
hekese nasip olmaz bu tabi.bir taraf severken diğer taraf çok yalancıda olabilir.ben sanalda bulacağım diyedede yola çıkmamalı,bu gerçekten saçma olur ve hüsran olur.asla asla denilmemeli bence.kafalar uyum sağladımı,ve insanda o kişiye çekim hissettimi,birde kendisini görüp ,birşeyine vuruldumu..neden olmasın.görücü usulü evlilikler varda,bu neden olmasın.
-
- Üye
- İsim: nil
sanmıyorum! sadece garip bi hoşunalık.. ama bu daha çok boşunalık, çünkü aşk başka olduğu gibi yüce bi tutku..
-
- Üye
- İsim: Ahmet
aşık olduğunu zanneder sadece:)
-
- Yeni Üye
- İsim: â
Zorlarsan olur belki
-
- Üye
- İsim: hatice
hayır bence olamaz..
-
- Yeni Üye
- İsim: Hürrem
Olabilir ama sanalda kalmaması şartıyla Aksi takdirde sadece 'aşk' olduğu sanılır...
-
- Üye
- İsim: Şahika
olabilir ya bence
ama yani sanal ortamda devam etmez sadece
sadece tanışma olabilir yani bence
ama yani sanal ortamda devam etmez sadece
sadece tanışma olabilir yani bence
-
- Üye
- İsim: gonca
bence de olamaz ama bir kuzenim sanalda tanıştığı biriyle evlendi ( miniminicik bebişleri var şimdi ) başka bir kuzenimde yine sanalda tanıştığı ve hiç görmediği birisi için aşığım diyor... bana garip geliyor ama oluyormuş....