istanbul'un en sevdiğiniz yeri...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
-
- Üye
-
- Banlanmış Üye
valla zomzeus cihangir camiini benim kadar seven biri daha he ne mutlu bana:)her fırsatta arkadaşlarla oraya gideriz biz..bi kere orada çekirdek yedik diye imamı elimize süpürgeyle küreği tutuşturdu bahçesini süpürmek zorunda kaldım:)o manzara zaten muhteşem...bi de cihangirde o kadar çok kedi olmasa ne iyi olurdu..ben korkuyorum yenemedim gitti:)cihangirde bi de kahve var meşhur orada elma çayı için arkadaşlar hele hava sıcaksa çardağın altı serin serin misss.son bir tavsiye daha boğaziçi üniversitesinin oralarda hisarüstünde aşiyan yolu vardır şarkılardan bilirsiniz oradan aşağı inip boğazda kahvaltı edin süper oluyo...istanbul aşık olunası bi şehir ya ben heryerini seviyorum
-
- Yeni Üye
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
ist
istanbul muhteşem bir yer,yaşanılmaz diyenleri şiddetle kınıyorum türkiyenin en güzel şehri.yurdumun her köşesi çok güsel fakat ist bambaşka hem sadece boğaz diyenler tek güzellik boğaz diil ist bi gezseniz benim gibi tam bi ist aşığı olurdunuz bir çok yere gittim akdeniz ege karadeniz bölgelerine ama asla ist tadı yoook tek geçiyorum uzaklaştığım zaman tek özlemim ist oluyo.. geçen ay fıransaya gittim paris çok güsel ama içim hep ist dedi heryerin yaşamı tadı başka ama ist bambaşka 

-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
istanbul yaa...nereye giderse insan özlüyo ben türkiyede çok şehir gezdim.ama bulamadım hiç istanbul gibisini.tabi herkesin şehri kendine ama dünya'nın başkenti bence istanbul.her yeri her köşesi ayrı güzel.cennet gibi bir şehrimiz var.ara sokaklarını bile değişmem hiç bir şehre.bence heryeri ayrı güzel...

-
- Yeni Üye
Re: istanbul'un en sevdiğiniz yeri...
'ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda' belki de NAZİM HİKMET adina siir yazdigi icindir bılmiyorum ama benim icin istanbulun en guzel yeri gulhane parki...
-
- Yeni Üye
kız kulesi..bide kadıköyün heryeri..nazım hikmet kültür merkezini mesela çookk severim 

-
- Üye
- İsim: karlar kraliçesi
emirgan sahili
-
- Üye
katılıyorum sanaamorfff Tarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 10:39
Mesaj konusu: Re: istanbul'un en sevdiğiniz yeri...
'ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda' belki de NAZİM HİKMET adina siir yazdigi icindir bılmiyorum ama benim icin istanbulun en guzel yeri gulhane parki...

arzu ve isteğe göre daha bu İstanbul sefasını uzatırım ama hepimizin dediği gibi İSTANBUL burası başka yere benzemez. anlatmaklada bitmez