murti ya lutfen ben tini yi nerden bulayim ya yok iste hic bir yerde yok bak albumlerini istemiyoruz yani sace tininin sarkilarinin lutfen ekleme imkani olsun ya bulunmuyor ben ne apayim ya bende olmasa olurum bak kendimi kopruden felan atsam suclusu sensin ya lutfen murti
çok doğru. seven insan ne yapar eder bulur cd veya kasetleri..ayrıca sonuçta işin içinde maddiyat var. kim olsa verdiği emeğin karşılığını almak ister. korsana katkı sağlamak ne ona nede bir başkasına yarar sağlar.aksine ZARARINA. gerçek bir hayranın zaten mp3 alacağımı sanmıyorum. siteye gelmemesi de çok güzel..
KORSANA HAYIR!!!
Korsana hepimiz karşıyız tabiki de ben de onun mp3 leri var diye
ben onu dinlemiyim mi? Desteklemiyim mi suç mu yani bu bende son iki albümü var ç.kale den 3 ay boyunca arattım eski albümlerini getirtemediler benim suçum mu??
Ben de arkadaşmdan mp3 ünü aldıysam suçlu muyum???
ben arıya arıya 2 yılda sağdece ferinin eski albümlerinden köprüden önce son çıkışı buldum. mecburen mp3 indiriyorum intten ne yapalım elimizden birşey gelmiyor..
sadece1 ben ankara da buldum tınıyı var yani karanfilde felan ara köprüden önce son çıkışı da bulabilirsin ama ben diğerlerini bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa sölesin lütfen..
ya o kadar zor bişey olmasa gerek albüm bulmak (tını albümü hariç) bende hepsi var hoş birazda zamanında almayla alakalı sanırım.
baya uzun zamandır girmiyorum ancak en son girdiğimde foruma tını mp3leri eklenmesi gibi bişey vardı kimse bulamıyo diye. noldu o?