YA İMDAAAAAAAAAT İŞYERİNDEKİLERDEN NEFRET EDİYORUM
AMA ÖĞRENENE KADAR BURDA OLMAK ZORUNDAYIM....
ARTIK BIKTIMMM YA BIKTIMM HEPSİ ASLINDA GERİZEKALILAR AMA NAAPAYIM İŞTE MUHTACIM KARİYERİM İÇİN...................
İŞYERİNDEKİLERİ ÖLDÜRÜRSEM ÇOK YATAYMIYIM?:)
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: yasemin
-
- Yeni Üye
FDSELİNFD
bu konuda seni en iyi anlayan ben oluyorum sanırım bir müdirem var benim ama evlere şenlik. ilk önce bu insanları yadırgıyorsun sinir oluyorsun ama hiçbişey değişmiyor bu yüzden fazla takılmamak gerekir.Ben nerede çalıştıysam bu tür insanlarla karşılaştım yani her yerde böyle insanlar var o yüzden hiç kendini yıpratma derim ben Bi süre sonra zaten bazı şşeyler kendiliğinden kopuyor
bu konuda seni en iyi anlayan ben oluyorum sanırım bir müdirem var benim ama evlere şenlik. ilk önce bu insanları yadırgıyorsun sinir oluyorsun ama hiçbişey değişmiyor bu yüzden fazla takılmamak gerekir.Ben nerede çalıştıysam bu tür insanlarla karşılaştım yani her yerde böyle insanlar var o yüzden hiç kendini yıpratma derim ben Bi süre sonra zaten bazı şşeyler kendiliğinden kopuyor
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
-
- Yeni Üye
canım zezem
hiçbirşiyi kafana takma bitanem... 2 sene boyunca olduğu gibi olmasa da kalbim senin yanında... bizim kaderimiz hep benziyodu zaten birbirine hatırlarsın... tıpkı bu konuda olduğu gibi... ama üzülme bitanem hepsi geçecek. ben böyle düşünüp rahatlıyorum:) çok çok öptüm seni... yakında gelicem yanına!!!
canım arkadaşım benim
baskabahar87 ye aften...evet canım seni çok özlücem iki sene hep yanımda oldun..İnşallah sonra ki kaderlerimizde beraber olur.Seni çok seviyorum canım arkadaşımmm benimmm seni çok özlüyorum
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Banlanmış Üye
:)dinledimdeanladim'A AFTEN...
DEĞMEZ CANIM BENİM DEĞMEZ AMA İŞTE HAYAT BÖYLE..
SAĞOL
SAĞOL
-
- Üye