Seni çooooooooooooook seviyorum,herşey için çok saol..Ne kadar teşekkür etsemde sana,biliyorum ki anaların hakkı ödenmez.Allah sana nice saglıklı,mutlu,huzurlu,bizlerle ugraşacagın(!) yıllar,yeni yaşlar nasip eylesin.Hep arzu ettigin gibi mürüvetlerimizi de görürsün inşallah:)bak ama söz vermiorum inşallah diorum,olmazsa da kırılmaca darılmaca yok;)
Nese bak yeni yaşını yazmıorum,ne de olsa kadınların yaşı 40'tan sonra söylenmez...
İyiki Dogdun ANNECİGİM!
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
annemm
aylardır seni görmüyorum çok çok çok özlüyorum seni anne... geçenlerde bu ayrı ev işine alışamadım sızlıyor ince ince sol yanım diyordun bir şarkıda; üzüldüm anne, sen en büyük keşkemsin hayata dair ve bilki asla senin sevdiğin kadar beni seven olmadı
bu aralar soğudu havalar üşüttüm azcık kızma ilaç aldım, eda'da yemek yaptı bana merak etme. dışarda yağmur var gene pencere önündeyim aklıma sen varsın ( anne seni çok seviyorum)
bu aralar soğudu havalar üşüttüm azcık kızma ilaç aldım, eda'da yemek yaptı bana merak etme. dışarda yağmur var gene pencere önündeyim aklıma sen varsın ( anne seni çok seviyorum)