bnce insan bi çok kez sevebilir ama aşık olma derecesinde bi sevgi bi kere olur o kişinin uğruna herşeyi yapmayı göze aldığında gerçktn aşıksın demektr.....
bir insan bir çok kez sever bir çok kez aşık ama gel görki ne yaşadığı aşkları unutur nede sevdaları hayır demeğin bir bakın çevrenize bir çok kez aşık olan vardır bir çok kez sevcen insan vardır insan yüreği o kadar büyüktürki bir çok sevgi kaldırır ve sevgiyi açtır her zaman
derim ben Düşle..!
Aşık olmak aslında o kadar kolay bır sey degıldır bence bız asık oldugumuzu sanıyoruz ama bız belkıde sadece sevıyoruz asık olmuyoruz dıye dusunuyorum ben tabı sızı bılemem.................
ben sürekli aşık olduklarımda aynı erkeği arıorum we sonunda anladım ki o herkeste olamaz. unutulması gerekli we yeni şeyler yaşanması...
üzgünüm bebeğim seni kaybettiğim için we sewdiğime rağmen seni unutamadığım için...
DENİZ yazdı:bence insan birkez o derece sever birisini ne kadar seviyorum desede gerçek budur aslında işin kötü ve komik tarafı ben daha yaşayamadım o birisini
belki yaşamışsındır veya yaşamak üzeresindir nerden biliosun? ne demek istediğimi anladın sen.hatta gayet iyi anladın.dimi DENİZcimm???