özgürlüğüne düşkün olmalı.ara sıra yalnız kalmak onda ihtiyaç olmalı.uzaklaşmak istemeli arada bir...güldümü kahkahalar kopartmalı ağzı yırtılırcasına gülmeli, ama ağlamaya başladımı gözleri kan çanağına dönmeli...abartmaya doğal bir meyili olmalı..hayattakı herşeyi abartılı algılamalı..herşeyden kolayca etkilenebilmeli.hatta hayatını etkilenmeleri belirlemeli..seyahat etmeye bayılmalı...rahat biri olmalı..seyahat çantasında jölesi olmamalı birde traş losyonu..müzikten ve sinemadan çok hoşlanmalı..fransız ve ispanyol filmlerine bayılmalı..türk filmlerini sevabıyla günahıyla sevebilmeli...romantizmi bir kadına kırmızı gül almak sanmamalı(bu çok önemli)...ateşi , denizi,kuşu böceği,dağı taşı sevmeli..toprağa basmaktan keyif almalı..siyah beyaz fotoğrafları renklilere tercih edip,ben yanlış zamanda yaşıyorum diye hayıflanmalı...akıllı olmak zorunda değil..çok şey bilmek zorunda değil.. sorumsuz bile olabilir....beni yormamalı,yük olmamalı...en iyi arkadaşım olmalı,beni yüreklendirmeli,projelerime önem vermeli ,eleştirebilmeli ,hiç kimseye karşı küstah olmamalı,kaba olmamalı,uyumlu bir insan olmalı işte..(nerrdeee diyeceksiniz belki ama ben buldum onu!!!!)