KALİTE GERÇEKTEN AYRINTIDAMIDIR ?
-
- Üye
KALİTE GERÇEKTEN AYRINTIDAMIDIR ?
GÜNLÜK YAŞANTIMIZDA NE KADAR AYRINTILARA DİKKAT EDERİZ SİZCE AÇIKCASI BEN BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM BİR GÜNÜ TAMAMLAMAK İÇİN OLAYLARA NE KADAR YÜZEYSEL BİR GÖZLE BAKYORUZ NEDEN ÇOĞU ZAMAN AYRINTININ BİZE KAZANDIRACAKLARINI DÜŞÜNDÜRMEDEN AMAN BOŞVER BEN DİYİP GEÇİYORUZ
-
- Görevli
- İsim: güLşah
kendi adıma, (obsesif bir kişi olduğum için) gerekli gereksiz bir çok ayrıntıya takılıp bunları bazen sorun haline bile getirebiliyorum. benim için yazı yazarken kullandığım kalemin rengi, cinsi bile önemlidir. bir evrağı teslim ederkenki hali ile evrağın bana geri döndüğündeki hali. bu karşındaki kişiye veya onun sana verdiği işe karşı olan sorumluluğunun bir ölçüsüdür. veya sevgilinin, tanıdığın hatta tanımadık birisinin yanına giderkenki hal.. çok önemlidir. bakkala bile gidiyorsam, o kişiye duyduğum saygıdan ötürü üstümün başımın düzgün olmasına dikkat ederim ve dikkat edilmesini de beklerim (ama genellikle beklediğimle kalır, o da ayrı )
aslında, düşündüm de, ayrıntı deyip geçtiğimiz her şey bi özen gerektiriyor. bu özen de dolaylı olarak saygı olayına bağlanıyor bi yerlerden..
aslında, düşündüm de, ayrıntı deyip geçtiğimiz her şey bi özen gerektiriyor. bu özen de dolaylı olarak saygı olayına bağlanıyor bi yerlerden..
-
- Üye
böyle bi özelliğiniz varsa insanlar sizi takıntılı olarak adlandırıyor o zaman!neden bu kadar garipsenir hiç anlamam ama ben tüm güzelliklerin ayrıntıda gizlide olduğunu düşünür;bunu bilir bunu söylerim!insanların da bana "ya gerçekten ne kadar dikkatlisin,farkedebiliyosun detayları" gibi yorumlarını duydukça da kazandığımı görüyorum!
detayları atlamayan arkadaşlar lütfen siz de kendinizi etiketlemeyin,gerçekten kötü bir şey değil bu
detayları atlamayan arkadaşlar lütfen siz de kendinizi etiketlemeyin,gerçekten kötü bir şey değil bu
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin