KaRaRSıZLıK
KaRaRSıZLıK
Karasızlık..İnsanın içine düşebileceği en hırçın deniz..Dalgalar o kadar büyük ve etkili ki o deniz de..Bir türlü suyun yüzünde kalamazsın..Ne yüzeyde kalıp yaşayabilirsin ne dibe batıp ölebilirsin.. Ne yapacağını bilmez bi vaziyette sürüklenirsin..O güçlü dalgalar seni nereye götürürse...Şansın varsa bir süre sonra şafakla birlikte deniz sakinleşir ve doğru sahile vurur baygın bir vaziyette..Ve uyandığında yalnızsan daha çekecek çok acın var demektir..
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: KaRaRSıZLıK
ya arkadaşlar bizde müthiş cevherler var acılar bizi yazıya vurdurmuş
evet bizde iş var mesela aramızda bir grup kuralım 4kişiden..
zaten yeterince grup yokmu bizde girelim
grup lavinya
zaten yeterince grup yokmu bizde girelim
grup lavinya
ehhe tüm site üyelerinde var o cevher..Yoksa bizi buraya toplayan o güç olmazdı..
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş.konuya gelince kararsızlık ne yazık ki şuan kara bulut gibi çöktü üzerime.yağmurunu boşaltsa da gitse diyorum ama..
-
- Üye
kararsızlık yorgun bir balık gb hissettirir kendimi kötülüklerden kaçmam gerekir ama kaçmaya mecalim yoktur...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
17 yaşından beri hep net kararlar aldım , buna bazen hep mecbur kaldım hayat işte . ama şimdi çok rahatım kararsızlıklarım yok karmaşayı sevmem zaten
evet bende öle yaptım hep..Herkeze tavsiye ediyorum kararsızlık aldınız kararı taşımaktan daha ağır bir yük oluyor..
-
- Üye
- İsim: Gül
kararsızlığı çok güzel dile getirmişsin blackpearl yüreğine sağlık
şükür ki bende hiç kararsız değilim... tam tersi ani kararlarım vardır bazen bu huyumdan nefret ediyorum...
şükür ki bende hiç kararsız değilim... tam tersi ani kararlarım vardır bazen bu huyumdan nefret ediyorum...
-
- Admin
- İsim: Ersin
Yavuz Sultan Selim Çok Güzel Bir Söz Söylemiş;
Cesaret İnsanı Zafere, Kararsızlık Tehlikeye, Korkaklık Ölüme Götürür.
Cesaret İnsanı Zafere, Kararsızlık Tehlikeye, Korkaklık Ölüme Götürür.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Banlanmış Üye
kararsızlık gerçekten insanı boğan bişi aman uzak kalsın..genelde kararlıyımdır çabucak karar veririm ve öylesinide severim ama bi konuda kararsız kalmak acayip sinir bozucu oluyo
-
- Takımdan
-ilerledikçe sadece ayak sesleri duyulur,köprünün başı mı daha uzaktır yoksa sonu mu daha yakın-*