Kargo
kargo urettiklerini tuketme moduna gecti...
yakinda kargo deyince akliniza bir zamanlar gelecek...
dinledigim en kotu cover oldugugnu soyleyebilirim...
grup kendini tuketiyorr....
koray candemir in sesi cok yetersiz..
sound(tini) hangi ture gireer bilmem ama rock la alakasi kalmamis.
kargo nun toparlanmassi icin baslarini tas dusmesi ve de arabesk ten uzaklasmalari gerekiyor....
yakinda kargo deyince akliniza bir zamanlar gelecek...
dinledigim en kotu cover oldugugnu soyleyebilirim...
grup kendini tuketiyorr....
koray candemir in sesi cok yetersiz..
sound(tini) hangi ture gireer bilmem ama rock la alakasi kalmamis.
kargo nun toparlanmassi icin baslarini tas dusmesi ve de arabesk ten uzaklasmalari gerekiyor....
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Bence Kargo en iyi gruplardan biri. İlk dinlediğim sevdiğim grup. O hani ilk çıkış klipleri vardı onunla başladım dinlemeye öncesi hakkında pek bilgim olduğunu söyleyemem. Birkaç senedir Kargo danda benzer müzik türlerinden uzaklaştım. Artık yuvaya dönüş vakti. Son kliplerini seyredince anladım bunu. Bu arada kim ne derse desin cover da çektikleri klip de haşuma gitti.
saçmalamaya basladılar resmen ne demk cover albüm felan.mşş yide gönderince bence iyice battılar.bence cover albüm yapmak yitmişliğin simgesidir.nerde şimdi o eski yalnızlık mevsiminin tadı.sözlerin içini iyice boşaltmışlar ateş ve suda olduğu gibi.bence gidişatları kötü.amaçları son zamanda prim yapan rock müziği kullanmaktı heralde.gidişat kötü bence biran önce toplanmalılar eski kargoyu özledik
-
- Üye
-
- Takımdan
best of albümleri zaten var ve söylediğin şarkılar da içinde mevcut ancak artık o albümleri müzik market depolarında bile bulamazsın çünkü mşş davayı kazandı ve albümler toplatılcak bence artık kargo devri bitti artık mşş zamanı bu arada mşş kendi stüdyo albümünü piyasaya sürmek üzere,çok derin ve başarılı bi albüm olcak kuşkusuz