Kayıp..
Kayıp..
Sahip olmak,kaybetmektir dışarıdan bakınca..Evet gerçektende öyle görünüyor dışarıdan bak yada bakma..Şu bir gerçektir ki kayıplar hep acı vermiştir insana..Ama insan acılarıyla barışık olmayı bilmeli..Alışmalı kayıplarıyla savaşmamaya..Sahip olmak,zor bil olgu işte..Uğrunda bir şeyleri feda etmek saklı içinde..Belkide kaybetmek..Bu durumda kaybetmek insana çok şey kazandırıyor bence..Kaybedilern her şeyin yeri size boş gibi gelsede bir şekilde doluyor..Sitemlerimiz göğü deliyor çoğu zaman..Neden Tanrım,neden ben??Hep kaybetmek zorunda mıyım ki ??Ne yazık ki göremeyecek kadar kör ediyor bizi yitirdiklerimiz..Ya da biz görmek istemiyoruz gelen gideni aratır mantığılya..Giden gitmiştir bir kere gelene hoşgeldin demek varken sırtımızı dönüyoruz işte..Sahip olmak için önce kaybetmeyi bilmek gerek bence..Ve kayıplarla birlikte kaybolmamayı öğrenmeliyiz ilk önce..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Re: Kayıp..
blackpearl demişki;
Sahip olmak için önce kaybetmeyi bilmek gerek bence..Ve kayıplarla birlikte kaybolmamayı öğrenmeliyiz ilk önce..
Kaybetmeden önce onu nasil kazanırım diye mücalee dersek belki de onu kaybetmeyeceğiz sahip olacağız düşüncesindeyim...
Sahip olmak için önce kaybetmeyi bilmek gerek bence..Ve kayıplarla birlikte kaybolmamayı öğrenmeliyiz ilk önce..
Kaybetmeden önce onu nasil kazanırım diye mücalee dersek belki de onu kaybetmeyeceğiz sahip olacağız düşüncesindeyim...
-
- Üye
- İsim: Gül
Kaybetmenin tadını almadan Kazanmanın anlamını bilemeyiz tşkler blackpearl güzel bir yazıydı
Asıl ben teşekkür ederim gülçincim..
*Ama tşkler yerine tamamını yazarsan daha iyi olur bence..Türkçemiz adına..Bak ben sahip çıkmayı öğrendim sanırım sende bir dene
*Ama tşkler yerine tamamını yazarsan daha iyi olur bence..Türkçemiz adına..Bak ben sahip çıkmayı öğrendim sanırım sende bir dene
-
- Üye
- İsim: hayat
kayboldum sanki yine
gören var mı
herşey bomboş ve
yine kimse yook
gören var mı
herşey bomboş ve
yine kimse yook
Evet eğer kazanmış olduğun bir şeyi kaybetmek istemezsen dediğin doğru..Ama benim dediğim tam tersi..Bir şeyi kazanmak adına kaybetmen gerekli bir şeyleri..Kaybetmeyi bilmeyen kazanmayı öğrenemez..Kaybetmeden önce onu nasil kazanırım diye mücalee dersek belki de onu kaybetmeyeceğiz sahip olacağız düşüncesindeyim..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Yani...