kendimi öpesim varrrr!!!
Çünkü; temizilik yaptım!tüm evi temizledim. annem şokda önce kafamı kontrol etti şimdi evi geziyor!sanırım biraz sonra da sarılıp ağlıcak!
off çok yoruldum ama yaa.zor işmiş temizlik,ev işleri falan.
kendime öpesim varrr benimde...bugün mutluyum ben.olumlu düşünmeye çalışıyorum ve bugün aldığım kararla üzerimden büyüüüük bir yük kalkacak!biliyorum doğru bi karar verdim herşey güzel olacak...bunu düşününce bile içim kıpır kıpır oluyoor
ya bazen yaşadıklarıma rağmen ruh sağlığımı nasıl koruduğumu merak edıp kendıne hayran kalıyorum ve o kadar sevıyorum ki.böyle sarılasım falan gelıyor öpmeyı denemedım hiç ama bu gidişle onu da yaparım ben.ukalalık değil demek istediğim.bazen insan nelerı hakettiğinni farkına varıyor.benımkı de bu olsa gerek=) ama bazen hiç sevmemm kendımı bir garıbım yahu
bugün çok öpesim var xxxxxxxx
yorgun değilim uykusuz değilim
küçük bir kıpırtı var içimde ve çok güzelim bugün ilk defa kendimi güzel buluyorum kahretsin ya çok güzelim kihkih
bu akşam aptallara mahsus bi gülümseme var içimde. yağmur yağıyor. kaç aydan sonra bi haftadır sık olmasa da yağmur yağıyor. çok seviyorum yağmuru. kurudum,soldum. biraz suluyayım saksıyı..