KIRAÇ
-
- Üye
KIRAÇ
kırac adına cıkarılan onun hakkında herseyı yazan delı dus adlı kıtabında ''rock muzıkte en begendıgınız ısım kım dıye'' sorulan bır soruya ''turkıyede rock muzık olarak dınleyıp begendıgım tek ısım ferıdun duzagac'' yanıtını vermıstır.ee bole bı yanıt veren bı sanatcı adına pano acmakta bana dustu .bu olaydan gırerek kırac hakkındakı dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
dostum emınmısın oyle bı soylesı oldugundan kı ben kesınlıkle ınanmıyorum kırac ı cok ıyı takıp eden bırı olarak asla elestırmez cem karacayı.tam tersı bırcok acıklamasında cem karacadan ovguyle bahseder hatta beraber calısmaları vardır.cem karaca da vefat etmeden once yaptıgı acıklamada kırac ı velıahtı olarak gostermıs ve yenı nesılden en begendıgı ısım olarak acıklamıstır.hatta kırac ında cem karaca sarkılarından olusan yenı bı album calısması var.bu bılgıler ısıgında asla oyle bırsey olacagına ıhtımal bıle varmıyorum,oyle bısey olmussada kesınlıkle soylesıyı yapanın yanlıs aktarması ve carpıtmasıdır.seyytan yazdı:ben önceden kırac ı severek dinliyordum ta kii ROCK ustad ı CEM KARACA yı elestirene kadar... bir soyleside kırac CEM KARACA yı acımasızca elestişrmistir kendisi bu yuzden değil onun sarkılarını yaptıgı dizi muziklarinin dizilerini bile izlemem... yalıs bir kisi kendisi...
-
- Takımdan
- İsim: Ebru
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Kıdemli üye
seninde dediğin gibi umarım yanlıs aktarma olasılığıu vardır... umarım oyledir...nwtzk yazdı:dostum emınmısın oyle bı soylesı oldugundan kı ben kesınlıkle ınanmıyorum kırac ı cok ıyı takıp eden bırı olarak asla elestırmez cem karacayı.tam tersı bırcok acıklamasında cem karacadan ovguyle bahseder hatta beraber calısmaları vardır.cem karaca da vefat etmeden once yaptıgı acıklamada kırac ı velıahtı olarak gostermıs ve yenı nesılden en begendıgı ısım olarak acıklamıstır.hatta kırac ında cem karaca sarkılarından olusan yenı bı album calısması var.bu bılgıler ısıgında asla oyle bırsey olacagına ıhtımal bıle varmıyorum,oyle bısey olmussada kesınlıkle soylesıyı yapanın yanlıs aktarması ve carpıtmasıdır.seyytan yazdı:ben önceden kırac ı severek dinliyordum ta kii ROCK ustad ı CEM KARACA yı elestirene kadar... bir soyleside kırac CEM KARACA yı acımasızca elestişrmistir kendisi bu yuzden değil onun sarkılarını yaptıgı dizi muziklarinin dizilerini bile izlemem... yalıs bir kisi kendisi...
-
- Üye
abı kırac ın yapısı oyle yanı .eger bı ısı ıyı yaptıgına ınanıyosa o ıs karsılıgında ısanlardan takdır beklıyo.yanı fd nın tam tersı.onun ıcın kendısı de hep der ozellıkle dızı muzıklerı ıle ılgılı ben bu ısı ıyı yapıyorum ve hakkını verdıgıme ınanıyorum dıye.onun ıcın bu davranıslarını ukalalık olarak gormemek lazım bence.lavinia yazdı:bende dizi müziği yapıp kendini bişey sanana kadar severek dinlerdim .ama şimdi
-
- Yeni Üye
-
- Kıdemli üye
nwtzk yazdı:abı kırac ın yapısı oyle yanı .eger bı ısı ıyı yaptıgına ınanıyosa o ıs karsılıgında ısanlardan takdır beklıyo.yanı fd nın tam tersı.onun ıcın kendısı de hep der ozellıkle dızı muzıklerı ıle ılgılı ben bu ısı ıyı yapıyorum ve hakkını verdıgıme ınanıyorum dıye.onun ıcın bu davranıslarını ukalalık olarak gormemek lazım bence.lavinia yazdı:bende dizi müziği yapıp kendini bişey sanana kadar severek dinlerdim .ama şimdi
orasını bilemeyecem kusura bakma ama...
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
-