kıymet=şımartmak mı?
-
- Üye
kıymet=şımartmak mı?
bazen-bana- öyle geliyor..
Re: kıymet=şımartmak mı?
Verdiğin değere bağlı bence..hakettiğinden fazla verdiğinde - ki bunu çok seven biri asla farkedemiyor ve etse bile ne değişir ki ben seviyorum diyor - ama işte bu durumda dediğin gibi karşısındaki insan bu durumu kabulleniyor..Beni seviyor,bana değer veriyor nasılsa diye rahat davranmaya başlayınca kırılan yine biz oluyoruz..Bu durumda evet haklısın fazla değer,sevgi insanı şımartıyor..
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
blackpearl dediğin gibi fazla değer şımartıyor kişiyi ancak bu ayrımın farkına nasıl varılabilir?yani sinan'ın dediği gibi ne zaman çok-ne zaman az?..burası önemli sanırım..
-
- Admin
- İsim: Ersin
Bu Değer Verdiğin Kişinin Karakteriyle Alakalı Bir Durum ...
İnsan Vardır Değer Verildiğini Anlar Mütevazi Davranır Değer Gördüğü İçin Daha Bir Dikkatli ve Özenli Olur ... İnsan Vardır Değer Verdildiğini Anladığı Zaman Şımarır Size Yukarıdan Bakmaya Başlar, Gereksiz Hal ve Hareketlerde Bulunma Hakkına Sahip Olduğunu Düşünebilir.
Kısacası Karakter Meselesi ...
İnsan Vardır Değer Verildiğini Anlar Mütevazi Davranır Değer Gördüğü İçin Daha Bir Dikkatli ve Özenli Olur ... İnsan Vardır Değer Verdildiğini Anladığı Zaman Şımarır Size Yukarıdan Bakmaya Başlar, Gereksiz Hal ve Hareketlerde Bulunma Hakkına Sahip Olduğunu Düşünebilir.
En son Adventureman tarafından Perşembe, Şubat 1, 2007 11:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Üye
- İsim: Gül
aynen öyle bencede çok güzel dile getirmişsinAdventureman yazdı:Bu Değer Verdiğin Kişinin Karakteriyle Alakalı Bir Durum ...
İnsan Vardır Değer Verildiğini Anlar Mütevazi Davranır Değer Gördüğü İçin Daha Bir Dikkatli ve Özenli Olur ... İnsan Vardır Değer Verdildiğini Anladığı Zaman Şımarır Size Yukarıdan Bakmaya Başlar, Gereksiz Hal ve Hareketlerde Buluna Hakkına Sahip Olduğunu Düşünebilir.
-
- Üye
Adventureman teşekkürler
Evet doğru ama o gönül aşkta mütevazilik aramıyor malesef..
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
- İsim: Aslı
bencede kişinin karakterine bağlı birşey... ama malesef günümüzde kıymete mütevazılıkla karşılık veren çok az...
evet adventureman çok güzel açıklamış,ben de şunu eklemek isiyorum,bir kamyon yazısı ama alt tarafı bir kamyon diyip geçmeyin;
ASİLLER ŞIMARMAZ
ASİLLER ŞIMARMAZ
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
Adventureman yazdı:Bu Değer Verdiğin Kişinin Karakteriyle Alakalı Bir Durum ...
İnsan Vardır Değer Verildiğini Anlar Mütevazi Davranır Değer Gördüğü İçin Daha Bir Dikkatli ve Özenli Olur ... İnsan Vardır Değer Verdildiğini Anladığı Zaman Şımarır Size Yukarıdan Bakmaya Başlar, Gereksiz Hal ve Hareketlerde Buluna Hakkına Sahip Olduğunu Düşünebilir.