Konser Kaseti!?

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Konser Kaseti!?

Mesaj gönderen haldunbar »

Feridun Düzağaç ın konser kaseti çıkarması durumu bana ters geliyor. Başka bir başlıktaydı sanırım, Feridun un "çiğ" şarkısını konserde dinleyen var mı diye soruluyordu. Çok eski bir konserinde dinlemiştim ve onun kendine göre bir tadı vardı. Yani bu yargı bütün şarkılar için böyle, şarkıların konserlerde farklı bir tadı vardır. Konseri konser yapan da budur zaten. Onun için Feridun Düzağaç gibi konser performansı farklı olan sanatçıların konser kaseti çıkarmasını yadırgıyorum. İkinci bir sorun da son izlediğim birkaç konserin de sanki bir kaset kaydı gibi olmasıydı. Yani hep belirli şarkılar kasetten çalar gibi belli bir sırayla çalındı. Konser kasedi olayı ve konserlerin belirli şarkılar etrafında dönmesi gerçek hayranları biraz üzüyor sanırım. Bilmem siz ne düşünürsünüz.
-Bu arayışın bir buluşu. Bu kayboluşun bir çıkışı yok belki. Belki var bilemem-
sensensen
Üye
Üye

Mesaj gönderen sensensen »

kardeş sen öle düşünebilirsin .ya konsere gidemeyenler ney yapsın parası yetmeyenler olmayanlar.ögrrenci olanlar..onun tadıda başka .....
benim kişisel kanaatim..konser ve studya havasında çekilmiş. cumartesi aklım orada kaldı..bütün albümün 10 parçası olsa bile gene alırdım..
sen bırak konseri ...
ona sngle bile yakışır....
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

konser kaydı zor iş.sahnedeki haline güvenemeyenler yapamazlar bunu.feridun yaptı aldık hepimiz dinledik ama bende o şarkıları canlı haliyle konserlerde dinlemeyi tercih ederim,bencede onun tadı farklı.feridunun konser kaydıbir kaset çıkarmasının nedenide eski şarkılarının zor bulunmasından dolayı dinleyicilerine bir kolaylık sağlamaktı,saolsun..
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Anlatmak istediğim asıl konu biraz yanlış anlaşılmış sanırım. Birkaç ay arayla üstüste iki konsere giderseniz bu ikisinin nerdeyse aynı olduğu gerçeğiyle karşılaşabilirsiniz(şarkı sıralamaları, performans ve neredeyse seyirciler bile). Bir kaseti on defa üstüste dinlemek gibi olmasın bu konserler diye düşünmüş ve istemiştim sadece... Ama bu dediklerim 1,5 sene öncesinin şartları için geçerli idi. Yeni albümle birlikte "Alev Alev" ciler bir nebze geriye çekerlerse kendilerini, daha güzel ve hissedilir konserler yaşanır gibime geliyor. Yine de bu başlığı kendinize bu kadar sıkıntı yapmayın, bu yalnızca basit bir Feridun Düzağaç hayranının sesli düşünmesinden ibaret bir durum... :wink:

Bir de konsere parasızlıktan gidememek demişken; öğrenciliğimin en meteliksiz yılları geldi aklıma, konser alanına gidip tel örgü arkasından ya da beleştepe den dinlediğim konserlerin olduğu yıllar.... Teey tey... :) :lol:
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

şarkı sıralamasının birbirine benzer olmasının sebebi,orjinal altyazılı'nın etkisi..Çünkü,konserlere gelenlerin çoğu FD nin son albümünü ve önceki albümlerden de çok az şarkıyı bildikleri için, Fd de şarkıları seyircilerle birlikte söylemek için -doğal olarak- son albümün hemen hemen tamamını konserlerinde söylüyor.olan da güzelim eski albümlerindeki şarkılarına oluyor..benim de FD konserlerinde rahatsız olduğum konulardan biri bu..
İnşallah bu albümle birlikte orjinanal altyazılı 'nın saltanatı sona erir.
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

evet bende bu konuda aynı şeyi düşünüyorum.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Yaaa ben daha çok konser videosuyla birlikte istiyorum...
Öok şey istiyo muyum bilmiyorum yalnız??? :(
warrior_1905

Mesaj gönderen warrior_1905 »

video çok iyi bir fikir bencede ama yapılması biraz daha zor gibi bence
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

Bozcaada yazdı:Yaaa ben daha çok konser videosuyla birlikte istiyorum...
Öok şey istiyo muyum bilmiyorum yalnız??? :(
hayır çok şey istemiyorsun...video olsa süper olur :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Mesela şu son konseri aslında uzun zamandır verdiği ilk konseri gala konserinin bir videosu olsaydı var ya harika olurdu.