ben de ordaydım, 3 eylüldeki konsere gelemeyeceÄim için biletleri iade ederim diye görevli ararken karÅıma feridun düzaÄaç çıktı. "Ya sormayın konser iptal" dedi, Ben Ankaraya da gelmiÅtim oda iptal olmuÅtu ama dedim, "Evet o da iptaldi 3 eylül de gelirsiniz" dedi. Sonra sarıldım resim çektirdim, yanında da kızı vardı.
ben wardım hilal kardes:) rezillikti desem yeridir o nasıl seydi ya...gök delindi sanki yani bi feridun abimiz düşmedi başımıza:) her seye ragmen onu beklemek güzeldi ama şu kör talih nerde olsak bulup bizi sobelemese ii ederdi hani.........
ya inanmıyorum o da mı gelmiştiiiiiii:( hazır bizde ordayken yağmur altında bi nostalji yapsaydık keske, ya da görseydik en azından....ama arkadaslar iptal oldu diye hepiniz birden biletleri geri vermeyin sakın heee 3 eylülde görüşecegiz ne kaldı ki zaten pazaraaaaaa
ben bileti iade ettim, cunku zorundayım. yurt dıÅına gidiyorum ve aralık ayına kadar dönmeyeceÄim. benim için veda konseri olacak diye sevinmiÅtim. neyse tanıÅtım resimler çektirdim, konserden daha iyi geldi...