Gölgerin gücü adına nerde çocukluğumuz ya o zaman vcd ya da dvd'de çizgi film izlemek var mıydı.Tv karşısında çizgi film saatlerini beklerdik sabırsızlıkla:P
power rangers vardı onu izlerdim.küçük golcü hastasıydım hatta .sınıftayken falan sabahın köründe veriolardı kalkıp izliyordum.sonra birde seker kız candyy:dresmen türk filmi gibi çizgi filmdi:d:D
dengesiz28 yazdı:küçükken izlediğiniz ve hala unutamadığınız çizgi filmler ...
Ne dersiniz hepimiz o yıllara tekrar geri dönelim ve hatırladıkları mızı yazalım,
SUNACİP OLARAK KÜÇÜKKEN ARALIKSIZ İZLEDİĞİM VE HALA DAHA VAZGEÇEMEDİĞİM FAVORİ ÇİZGİ FİLM "RED-KİD" YANISIRA POWER RANGERS+ HERCULES+ TURTLES. AZ BİRAZ SAVAŞÇI RUHLU OLDUĞUMA İNANIYORUM. TABİ SEVİMLİLİK VE DUYGUSALLIK DA MEVCUTTUR Kİ ŞİRİNLER VE SEVİMLİ KAHRAMANLARI DA İZLERDİM VE HALA DEVAM ETMEKTEYİM... NE DİYEYİM HANGİ YAŞTA OLURSAK OLALIM İÇİMİZDE BİR ÇOCUK MUHAKKAK VAR...
sölediğiniz bütün çizgi filmlere katılıyorum.okurken çok eglendim.unuttuğum bir sürü şey varmış,hatırlamak,tekrar o günlere dönmek güzel oldu güzel bi konu seçimi,teşekkürler..
Benim küçükkken çok sevdiğim bi çizgi film heidi wardı o kız gibi sürekli dağda taşta oynamak istemiştim yani doğayla içiçe olmak falan tabi istanbvul da ne kadar olcaksa öle oynamak..