Hepimizin bildigi gibi hayatimiz baskalari tarfindan yönetilmekte. Gerekli oldugu kadar gereksiz olan bi sürü kurallar var. Bu konu hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum. Paylasirsaniz coook sevinirim!!!
Kurallar
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Bence öyle kolay kolay kimse kimsenin hayatını yönetemez...evet doğru çoğu zaman saçma sapan kurallarda yok değil etrafımızda....ama biz ne kadar memnun olmasakta malesef var işte ve eninde sonunda da bu kurallara uymak zorunda kalıyoruz bi şekilde.çünkü eğer uymassak bu sefer düzen bozan ilan ederler sizi...herşey insanlar için neticede değilmi ?
-
- Üye
Yönetiyorlar ama, basbakanin yönetiyor, ailen yönetiyor, egitmenlerin yönetiyor, arkadaslarin yönetiyor... ve daha kimler kimler! Ben bu ara su düzene fena taktim. Insan dünyaya bir kere geliyorsa, ki büyük ihtimal, istemedigi o kadar cok seyi yapmak zorundaki. Bazi seylere boyun egmek zor geliyor. Kendimce degistire bildigim seyleri degistirmeye calisiyorum, düzen bozucu derlersede desinler
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
-
- Admin
-
- Üye
Evet Nalan, devrim gerekli... ama gercektende zor bi noktaya deginmisim. Ya ne bileyim, mesela cok sevdigim bi isi maddi yetersizlikten dolayi yapamiyorum, hiiiiiiiiiiiiiic sevmedigim bi isi yapmak zorunda kaliyorum, ve her sabah söylenerek güne basliyorum! Para artik heryerde sart... WC de bile, daha ne diyeyim??? Uffffffffffffffffffff
-
- Admin
-
- Üye
-
- Admin
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
desperada demişsiniz ki;
ama şöylede düşünsek iyi olur bence..devrimler yapıcı değil yıkıcı nitelik taşır çünkü sonuçta adı üstünde devir mekten türemiş tir ve de eğer ki maddi yetersizlikten dolayı bile olsa HİÇ sevmediğiniz bir işi yapıyorsanızda bilinki yinede bir işiniz var yani hiç olmayabilirdi de....öyle değil mi?para ise sadece bu dünyanın bir gerekliliğidir...siz yeterki insan olun ve inanın moralinizi bozmayın...çünkü bu dünya fani bizlerde birer fani olduğumuza göre ve aynı şekilde kurallarda fani hayat için düzenlediğine göre olay önemsizleşir zaten.... umarım anlaşılmışımdır.....sevgi ve saygıyla.............Evet Nalan, devrim gerekli... ama gercektende zor bi noktaya deginmisim. Ya ne bileyim, mesela cok sevdigim bi isi maddi yetersizlikten dolayi yapamiyorum, hiiiiiiiiiiiiiic sevmedigim bi isi yapmak zorunda kaliyorum, ve her sabah söylenerek güne basliyorum! Para artik heryerde sart... WC de bile, daha ne diyeyim??? Uffffffffffffffffffff
-
- Admin
hayır yalnış biliyorsun.
darbe yıkıcı, devrim yapıcıdır..
bu ülkede daha önce tam anlamıyla devrim yapılmadığı için tam etkilerini göremedin. muhtemelen yaş dolayısıyle bizler darbenin de kötülüğünü tam anlamıyoruz ama emin ol bizden bi 10-20 yıl büyükler çok iyi bilir DARBEnin kötülüğünü..
darbe yıkıcı, devrim yapıcıdır..
bu ülkede daha önce tam anlamıyla devrim yapılmadığı için tam etkilerini göremedin. muhtemelen yaş dolayısıyle bizler darbenin de kötülüğünü tam anlamıyoruz ama emin ol bizden bi 10-20 yıl büyükler çok iyi bilir DARBEnin kötülüğünü..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: nalan