Kurban
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Burada Siyah a katılmamak elde değil. Bence de Kurban grubunun ve özellikle bateristleri Burak ın ayrı bir havası vardı. Özellikle ilk albümlerini yüzlerce kez dinlemişimdir, ama işte sonrası hüsran oldu ne yazık ki. Hatıramda iyi bir grup olarak kalacaklar.
Anlayacağınız ; "eskiden buraları dutluktu, sonra dutlar gitti, kurtlar geldi"...
Anlayacağınız ; "eskiden buraları dutluktu, sonra dutlar gitti, kurtlar geldi"...
"eskiden buraları dutluktu, sonra dutlar gitti, kurtlar geldi"... 
Kesinlikle Burakta suç yok arkadaşlar....
Zaten yardım amacıyla son albümlerinde çaldı burak...e grup dağılıncada gidicek bi grup çıktı o da ATHENA ya gitti...Birleşmeleri imkansıza yakın...
Burak fan olarak burağı suçlamayın diyorum ben...

Kesinlikle Burakta suç yok arkadaşlar....
Zaten yardım amacıyla son albümlerinde çaldı burak...e grup dağılıncada gidicek bi grup çıktı o da ATHENA ya gitti...Birleşmeleri imkansıza yakın...
Burak fan olarak burağı suçlamayın diyorum ben...
keşke ayrılmasalardı da en azından beni kurbansız bırakmasalardı...o kadar çok seviyorum ki onları,özellikle deniz yılmazı,ilk albümden son albüme hala tüm şarkılarını dinlerim...hatta şu anda kurban albümünden son söz şarkılarını dinliyorum...hepsine bundan sonraki hayatlarında çok çok çok başarılar diliyorum...
İNANMADAN YAŞANMAZ,BİLKİ YÜREK DAYANMAZ,YARALARIN KAPANMAZ,BU SON SÖZ SANA...
İNANMADAN YAŞANMAZ,BİLKİ YÜREK DAYANMAZ,YARALARIN KAPANMAZ,BU SON SÖZ SANA...
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: mor
Re: Kurban
''Öyle Oldu Böyle Oldu Kurban Geri Döndü !
Bizi bu Kurban Bayramları yaktı!
2005 Mayıs'ında Kurban'ı dağıtmıştık. Ama bildiğiniz gibi müzik grupları da ilişkiler gibidir. İlişkinin yürümediği noktalarda bazen bir süre ayrı kalmak herkese iyi gelir. Haliyle ayrı geçirdiğimiz aylar da bize iyi geldi. Sonunda takımı tekrar toplamaya karar verdik. Mutluyuz. Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak istedik. Olay bu...
Bir de işin enteresan tarafı var. İlk albümümüzü de bir Kurban Bayramı'na denk getirmiştik. Bu birlikteliğin ikinci devresi de yine bir Kurban Bayramı'na denk geldi, iyi ki de geldi!
Haydi hayırlısı...''
kendi sitelerinde aynen böyle yazıyordu yani Kurban tekrar aramızda demek çok doğru (bence)
Bizi bu Kurban Bayramları yaktı!
2005 Mayıs'ında Kurban'ı dağıtmıştık. Ama bildiğiniz gibi müzik grupları da ilişkiler gibidir. İlişkinin yürümediği noktalarda bazen bir süre ayrı kalmak herkese iyi gelir. Haliyle ayrı geçirdiğimiz aylar da bize iyi geldi. Sonunda takımı tekrar toplamaya karar verdik. Mutluyuz. Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak istedik. Olay bu...
Bir de işin enteresan tarafı var. İlk albümümüzü de bir Kurban Bayramı'na denk getirmiştik. Bu birlikteliğin ikinci devresi de yine bir Kurban Bayramı'na denk geldi, iyi ki de geldi!
Haydi hayırlısı...''
kendi sitelerinde aynen böyle yazıyordu yani Kurban tekrar aramızda demek çok doğru (bence)