LAVINIA..

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

meliscim banane ya adamın kendi düşüncesi,o öyle yazıyorsa o zaman bende onun yazdıklarını eleştiriyorum.ı.madem arkadaş buraya --sohbet etmeye--! gelmiş,o zaman etsn bakalım,,bundan sonra o kişinin yazdıkları beni bağlamaz onunla kavga edip tepki toplyıp sitenin seviyesine zarar vermeyelim...! aa tabi bu arada birde arkadaşımızın seviyesinide unutmayalım....................!..............
dipnoisti

Mesaj gönderen dipnoisti »

blaqxi madem bu başlık altında farklı konuların konuşulduğundan şikayet ediyorsun,Aç bir başlık sonra da gör...

Hem sen bizim lavinia ile alakasız konuştuğumuzu söylüyoesun,sen de alakalı birşey yazmamışsın ki.Bizi bize şikayet etme anamuhalefet kardeşim.Eğer sen bizden farklı olsaydın oraya lavinia ile ilgili birşeyler yazardın.Şikayetlerini de Admin'e bildirirdin.

Neyse bu bir siteye ilk giriş halidir.Herkesin seninle konuşmasını istersen kendine muhatap ararsın.Burada durarak daha sakin yollardan muhatap bulma yollarını öğreneceksin. :wink:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

merhaba ben blaqxi;
öncelikle eleştiriş şeklim yüzünden herkezden özür diliyorum.. fakat eleştrilerim yüzünden değil tabi...hala arkasındayım..
düşünün ; siteyi yeni öğreniyorsunuz günlerce bekliyorsunuz ve en sonunda formlar tekrardan açılıyor ,büyük bir hevesle formlara girip birşeyler paylaşmak istiyorsunuz..özellikle bende bir parçası olan lavinia hakkında..giriorum formlara ve bir sayfa dolusu boş laf ve smile ? nedir bu ????? siz nasıl sinirlenmediniz ben buna şaştım ?lütfen kendinizi benim yerime koyup öle düşünün öyle peşin peşin konuşup ahkam kesmek te ayıp oluo... benim tarafımdan bakmadan hödödö saldırmaya başladınız..
bunu beklemiyordum..dikkatinizi çektiyse eleştirilerimin hepsi yapıcıydı ve sitenin daha güzel olması yolundaydı fakat anlamadınız üzüldüm....
yanlızca sizin gözünüzdeki hödödö diyen magandalardan olmadığımı ve benimde o tarz kişilere benimde karşı olduğumu son olarak ifade etmek istiyorum ve tekrar uslubum yüzünden herkesten özür diliyorum....
derya

Mesaj gönderen derya »

eleştirilerin bence yersiz değil.Burada kimse sana hak vermeyebilir ama ben öyle kuru gürültüye kapılıp haksız yere karşımdakini zedeleyecek hareketlerden kaçınırım.
evet eleştirilerin yersiz değil ama buradaki ortam kişilerin arasında büyük uçurumların bulunduğu o resmi ortamlardan değil.Bırak isteyen gülücük atsın.Bu bir sevgi gösterisidir.

Sende zamanla ortama alıştıktan sonra böyle gülücükler göndereceksin.İnan bak.
Tabi ki her ortamda iyiler olduğu gibi yanlış icraat yürüten kişilerde vardır burada olduğu gibi.

Mesela bayanlara karşı daha ılımlı olan erkekler,yazacak birşey bulamayıp boş laflar geveleyenler,admin i sebepsiz yere rahatsız edenler ve ağıza alınmayacak sözler sarfedenler bile oluyordur.

sen kendin huzurlu olacak şekilde hareket et ama başkalarına da yeri gelince hakver bence.Mesela hatanı görüp özür dilemen büyük erdem.Hem bende senin gibi yeniyim burada.
nova

Mesaj gönderen nova »

blaxy ;
eleştirdiğin mesajlar yalnızca sevgi ifadesidir,başlığı açan kişi olarak amacımda buydu zaten..
ve bu sayfaya diyalogların girmemesi taraftarıydım,insanlar sadece hissettiklerini yazsınlar istiyordum,ama olmuyor,hiç bir başlıktada bunu başaramadık,tabi bu kişisel bir görüş ve istekti..

"lavinya" şarkısını şüphesiz ki herkes seviyor,bunun üzerine bir başka başlık daha var.ilgilenmek istersen..
ayrıca yazdığın son mesajda, ılımlı olman cevap yazmama sebeptir.
tartışalım ama düzgün yapalım..

hoşgeldin
:)
dipnoisti

Mesaj gönderen dipnoisti »

derya ve nova sana yeterince acıklama yapmışlar ve sende anlamışsındır umarım.Aramıza hoş geldin.Ben de belki kırıcı olmuş olabilirim,kusura bakma...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

kötü ve geç bir giriş oldu olsun...ama yaptığım herşey f.d içindi,lavinya içindi..bizim içindi...önemli olan yarınlar ve daha güzel günler için...
nova

Mesaj gönderen nova »

bu izlediğin kaçıncı film, kimbilir..
kısa filmden öteye geçemiyor değil mi hiç kimse...
tek sevgili melankoli..
...

ve anlamış olacak ki özdemir asaf "lavinia" diye bir yalan uydurmuş...
belki, ona tapmış, beklemiş ama o hiç bir zaman gelmemiş..

...
ben büyürüm bu kederle kalbim uslanır...

......
bu sinirli yazılmış bir mesaj değildi..
hangisi öyleydi ki..
inan !
ne yaptığımı bilmiyorum.
En son nova tarafından Çarşamba, Ocak 12, 2005 16:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Evet Artık Radyo Lavinya nın yeni dj yi Emre Bey dir Murti den ayrı olarak emre beye bırakacağız artık ara sırada bizim için parçalar çalar emre bey değilmı?
Düşhekimi

Mesaj gönderen Düşhekimi »

Scream yazdı:Evet Artık Radyo Lavinya nın yeni dj yi Emre Bey dir Murti den ayrı olarak emre beye bırakacağız artık ara sırada bizim için parçalar çalar emre bey değilmı?
Scream kardeş en yakın zamanda Radyo Lavinya'da düşsel saatler geçirmek dileğiyle.. :lol:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

:D :)
nilay gurel

Mesaj gönderen nilay gurel »

slm arkadaşlar ben nil...f.d ye tabiki bitiorum.biras gec oldu ama.artk burdayım.
o herseyi ile süpper yaaaaaaa...
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

hoşgeldin nil :wink:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

TOPIC CLOSED WEBMASTER
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..