Lavinya ya git demek
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Lavinya ya git demek
gerekliliği varmış. gitme değil de sen bilirsin değil de gitmelisin dedik ne mi oldu ?
boşluk tarifsiz bir boşluk yutkunamama .. siz gene de sen bilirsin ya da ama gitme değil gitme! diyin.
boşluk tarifsiz bir boşluk yutkunamama .. siz gene de sen bilirsin ya da ama gitme değil gitme! diyin.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Site Admin
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
bazen kal demenin en güzel(ve belki de tek) yolu hiçbişe dememektir.. çünkü gitmek isteyen zaten kararını vermiştir derler.. ama bence kal dememek git demekten farksızdır.. eğer karşındakinin sesini(sözcüklere gerek olmadan bile) duyuyorsan ne dediğini de bilirsin aslında ama kimi zaman bilmek yetmez.. duymak istersin sözcüklerin tınısını (ki basittir iç sesini duyan biri ise karşındaki imkansızı istemezsin aslında)en doğrusu(bence): aşk tehlikeli bi oyundur ve genelleme yapmak yanlıştır çoğu zaman..
sen bundan memnun diil misin ad değişikliği yapalım istersen.keşke benim adım lavinya olsaydı.bide zaten sana git diyen yok ki sözlere dikkat edersen gitme diye yalvarıldığını göreceksin.inşallah sende fd nin şarkısındaki lavinya kadar sevilirsin.lavinya_perisu yazdı: KİMSE BANA GİT DEMESİN...LÜTFEN ADIMIN LAVİNYA OLMASIYLA NE GÜNAH İŞLEDİM BEN???
sanaaa gitme demiyeceğim
ama gitme lavinia
yalanlar istiyorsan yalanlar söleyeyim
incinirsin
yine de sen bilirsin...(sende gitme lavinya)
şarkıyı noolur arka arkaya dinle içine işlesin ben öle yapıyorum.fd nin şarkılarını çooook seviorum o ne ses yaa!!!!
kolundan tutup çevirmek sevmek midir ? sevmenin anlamı o zaman kalmış mıdır ? sevmek karşılıksız mutluluğunu istemek değil midir ?bliss yazdı:bence asıl önemli olan o giderken kolundan tutup onu geri çevirebilmek.gitmemesi için yalvarabilmek.yoksa ne anlamı kalır sevmenin
işin aslı budur:
sana gitme demiyeceğim,
ama gitme lavinia
yalanlar istiyorsan yalanlar söleyeyim
incinirsin
yine de sen bilirsin...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
lavinya
git demek kal demekten zor be arkadaşım, ama sürdürmek değilde sürüklemek haline gelmeden bitmeden tenle ruh arasındaki ateş git demeli, içinde zamanla kemiren derinden acı verecek bi sızı yada şuranda bi düğümde olsa yutamadığın git diyebilmeli. ben demiştim.. yıllar geçti bende gitmeleri hatırladıkça anılara ihanet edip hiç yaşanmamışcasına sustum...
-
- Üye
-
- Site Admin
şahsi birşey bu. Yani sen görevini yapta. Yarın bir gün pişmanlık duymamak için.lavinia6070 yazdı:bence gidene kal demk..
gden zate seni onemsemeyıp kafaya koyduysa gıtmyı
gitme sozunu onemseyıpte kalmaz ki
bliss demişki sevmek karşındakine de onun için yapabileceklerini göstermektir
eger karsındakı gormuyecekse(anlamııcaksa)ona ne gosterebilrsn ki
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
- İsim: semih
-
- Üye
doorudr.,ilerde pişmanlık duymamak içinBugfixed yazdı:şahsi birşey bu. Yani sen görevini yapta. Yarın bir gün pişmanlık duymamak için.lavinia6070 yazdı:bence gidene kal demk..
gden zate seni onemsemeyıp kafaya koyduysa gıtmyı
gitme sozunu onemseyıpte kalmaz ki
bliss demişki sevmek karşındakine de onun için yapabileceklerini göstermektir
eger karsındakı gormuyecekse(anlamııcaksa)ona ne gosterebilrsn ki
ama ben gitme ... dendkten sonra duyulan pişmanlıgın daha cok acı verıgne sahıt oldugunu gordum en yakın arkadasımda.,içindeki işik sondu belki gelir die beklerdi soylemesydi ama artık kesın o bidaha gelmiiicek.,emin ol bu dahada acı oluomus
insan gorunce biliomus megerse.,nese her pişmanlık bi tecrubedr bi yerde