serhangenc yazdı:sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinya...
sanırım bu söz sevgilinin başka birini sevmesiyle iligili..sevgili başka birini seviyo..elbette gitmesini istemiyosun ama gitme demiyosun..çünkü onu zan altında bırakmak istemiyosun...
sanırım böyle..bilmem anlatabildim mi?
sen anlattın da olay ne biliyor musun
eğer sevgili bitirip gitmek isterse(başka birine de değil ama)
eğer çok seviyorsan gitme diyemiyorsun
benim yanımda mutsuz olacağını istiyorsa gitsin belki mutlu olur diye düşünüyorsun
yani kendini düşünmeyi bırakıyorsun bir yerden sonra
kendine ne olursa ıolsun yeter ki o mutlu olsun düşüncesinde oluyorsun
en basıt derınlesmeden halıyle anlamı bence kafasına gıtmeyı koymus bı sevgılıye gıtme demessın dıyemessın faydası olmaz ama yınede o buyuk ask ınsanı ama gıtme demeye ıtıyor.off karısık ve sacma oldu bıraz anlatmak ıstedıgımı anlatamadım nese.
lavinyayı iki yerden hatırlıyorum bir arkadaşım şeytan filminden birde fd tabii ki ama dinlediğimde gitarın sesi ve bir gece vakti sahil belki bir rıhtım aklıma geliyor klip öyle bişeydi herhalde ama manasını sorarsanız ben sözlerle hayal dünyamda yeni yeni senaryolar eşliğinde kendime dalıyorum bazen kelimler su olup akıyor avuçlarımdan bazende kor olup yakıyor yüreğimi ama hep bir tek şey geçiyor
" lavinya narin kırılgan benimse ondan başka hiçbir varlığım yok gibi "
Mesajgönderen serhangenc »
penthesilea yazdı:
serhangenc yazdı:sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinya...
sanırım bu söz sevgilinin başka birini sevmesiyle iligili..sevgili başka birini seviyo..elbette gitmesini istemiyosun ama gitme demiyosun..çünkü onu zan altında bırakmak istemiyosun...
sanırım böyle..bilmem anlatabildim mi?
sen anlattın da olay ne biliyor musun
eğer sevgili bitirip gitmek isterse(başka birine de değil ama)
eğer çok seviyorsan gitme diyemiyorsun
benim yanımda mutsuz olacağını istiyorsa gitsin belki mutlu olur diye düşünüyorsun
yani kendini düşünmeyi bırakıyorsun bir yerden sonra
kendine ne olursa ıolsun yeter ki o mutlu olsun düşüncesinde oluyorsun
kimse böyle acılra yaşamasın
katılıyorum abicim...
konuyu ben açtım..
ve en tatmin olduğum cevap sanırım..
allah yaşatmasın kimseye..
mevzuyu en iyi penthesilea analiz etmiştir arkadaşlar kesinlikle söyleyebileceğim fazla söz yok sölersem tekrarlamış olurum devam et penthesilea doğru yoldasın
üsüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinya yanimda kal....
her zaman büyük bir zevkle dinlerim eskimeyen sarkilardan biri benim için lavinya
bende sevdıgım kıza hergun ayrılırken bu sarkıyı solerdım tabıı ıcımden ona bakıp sana gıtme demıyecegım ama gıtmee ....... dıyodum. bak huzunlendım yıne.of of
kesınlıkle katılıyorum ben bızzat yasayan bırı olarak hayatta bole sarkıları dınlemeyen anlayamayan bı arkadasıma dınletmıstım daha sonra cocuk sarkıyı ezberlemıs ve anlamını cozmustu.kısılıgı degıstı bı nevı lavınya sayesınde
bu şarkıyı hep dinlediğimde sizin düşündüğünüz gibi -gitmesini istemiyor, başkasını seviyor kız- gibi olaylar aklıma geliyordu. ama bir gece dinlediğimde "adını gizleyeceğim sende bilme lavinya- bu söz sanki kafamda yıldırım gibi çaktı ve sonuca vardım.
şair bence kızı seviyor ama kız şairi sadece arkadaş olarak görüyor. beraber geziyor tozuyorlar ama arkadaş gibi şairde kza pek açılamıyor. ve kıza kendi dünyasında lavinya ismini takmış.
"adını gizleyeceğim sende bilme lavinya" (aşkımıda gizliyorum yani.....)