Lavinyada neden onay bekliyoruz?
-
- Yeni Üye
- İsim: murat
Lavinyada neden onay bekliyoruz?
Mesalarımızı gönderdikten sonra neden onay bekliyoruz?Bu benim pek hoşuma gitmedi.Bence kaldırılmalı..!
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Re: Lavinyada neden onay bekliyoruz?
Selam Murat. Sen iyi niyetli olabilirsin ama herkes öyle değil. Bu site 2002 den bu yana var. 2004 yılında bu uygulamaya geçtik. Sebebine gelince bazı kötü niyetli kullanıcılar sataşma mesajları, küfür, reklam vb gibi mesajlar direkt görüntülenmekte idi. Bu durumun önüne geçilmiş oldu.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
- İsim: Selçuk
ve ayrıca direk göründüğünde mesajlar burası chat sayfasına da dönüşebiliyor bu da bence pek hoş olmuyor -şahsi fikir olarak-
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Murat zaten açıklamış ama belirtmeden geçemeyeceğim. Bu bence Lavinya.Net için gerekli bir sistem. Biz burada paylaşımlarımızın dışında dildeki erozyonu da önleyebilmek için bir çaba harcıyoruz yazılan tüm mesajları gerekirse tek tek düzeltiyoruz.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Herşey olması gerektiği gibi
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
lavinya.net i diğer sitelerden farklı kılan güzel özelliklerinden biride budur.Zaten ortalık anlık konuşma programları dolu..Bırakın lavinya.net böyle olduğu gibi güzel kalsın..
-
- Üye
- İsim: dilan
bence bu uygulama iyi.çünkü bazen hepimiz ne dediğimizin farkında olmuyoruz.burda öyle birşey yok da,olabilir de hani...birilerinin kontrolü çok güzel bence... ben de kaldırılmasın dedim...