Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

LÜTFEN OKUYUN

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

LÜTFEN OKUYUN

Mesaj gönderen melissa »

Arkadaşlar,
Son zamanlarda forumlara yazılan cevaplardaki üslup bozuklukları ve yazım hatalarının sıklığı dikkat çekici boyutlara ulaşmıştır. Özelikle internet - chat - üslubunun bu kadar yaygın kullanımı dikkat ederseniz hiç de hoş görünmemekte! Mesajları göndermeden önce önizleme ile hatalı olan yerlerin düzeltilmesi ve Türkçe'mize biraz daha özen gösterilmesi hepimizin yararına olacaktır.
Biz moderatorler olarak bu konuda elimizden gelen hassasiyeti göstereceğimizi ve uygun olmayan mesajları forumlara eklemeyeceğimizi de kesinlikle belirtmek istiyoruz.
Hepinizin bilgisine...
Lavinya.net Yönetimi
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
Mesajlar: 926
Kayıt: Salı, Ağustos 30, 2005 10:55
İsim: Burcu
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen lonely »

evet gerçektende çok sinir bozucu bir şey düzgünce Türkçe'ye uygun yazılsa ne olur sanki biraz daha dikkat edilmesi lazım diye düşünüyorum ben
burrrcu
Üye
Üye
Mesajlar: 173
Kayıt: Pazartesi, Ekim 24, 2005 23:09
İsim: Burcu
Konum: Çanakkale

Mesaj gönderen burrrcu »

haklısınız bazen yapıyoruz böyle hatalar ve gerçekten bende yapıyorum bazen.özür dilerim kendi adıma. bu tür bozuklulkların böyle bir siteye yakışmadığını biliyorum.artık daha dikkatli olunacaktır umarım.ben de olacağım.uyarı için teşekkürler
GarRetT

Mesaj gönderen GarRetT »

Takdire şayan bir tavır, umarım yeterince dikkate alınır bu öneriniz. Teşekkürler...
karadsin
Üye
Üye
Mesajlar: 38
Kayıt: Çarşamba, Ocak 4, 2006 01:28
Konum: istanbul

Mesaj gönderen karadsin »

işallah
hseven359
Üye
Üye
Mesajlar: 278
Kayıt: Salı, Ekim 26, 2004 14:32
İsim: ali
Konum: Manisa

Mesaj gönderen hseven359 »

dediğinize %100 katılıyorum ama herkezin de evinde adsli veya yeterince zamanı olmayabiliyor...o yüzden aceleden böyle sorunlar çıkabiliyor..bence üzerinde o kadar durulması gereken bi konu değil..
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

ya ben bişi sorcam,yeni bi başlık açmıştım ama iki gündür yok..bunu merak ettim,ayrıca yazmış olduğum cevaplar da görüntülenmiyo..bunun sebebi nedir acaba??
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

internet ağzı 5dakikada ortaya çıkmıyor :wink: yazım yanlışları olabilir alışkanlık haline gelmediği sürece elbette ama biz diğerlerinden bahsediyoruz!
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

odysseia yazdı:ya ben bişi sorcam,yeni bi başlık açmıştım ama iki gündür yok..bunu merak ettim,ayrıca yazmış olduğum cevaplar da görüntülenmiyo..bunun sebebi nedir acaba??
odysseia,scalon ve ben biraz ince eliyoruz,açılan yeni başlıkların konuları forumlarda olduğu sürece mümkün olduğunca eklememeye gayret ediyoruz,çünkü o zaman forumlarda konu kalabalığı oluyo,umarım anlıyosundur :wink:
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

peki haklısınız,teşekkür ederim :wink:
fllory

slm

Mesaj gönderen fllory »

arkadaslar çok haklisiniz.çünkü ben de sürekli ayni hatayi yapiyorum.ama bundan sonra çok dikkat edecegim.son zamanlarda msn dili dedigimiz berbat tükçe çok fazla yayginlasti.sizler de böyle bir uyari yaptiginiz için gerçekten çok tesekkürler.lütfen hepimiz biraz daha diikatli olalim
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Evet arkadaşlar yazılarımızda daha dikkatli olalım
ben nedense bu siteye girince hep heyecanlanırım parmaklarım birbirine karışır sizin de öyle oluyor olabilir ama dikkatli olalım!! :P
LeWeN+

Mesaj gönderen LeWeN+ »

Arkadaşlar bence başkalarını eleştirmeden önce kendi yazılarınıza bakarsanız kendi yazılarınızında aslında hatasız olmadığını farkedeceksiniz.Bu sana mı düştü diye soranların olma ihtimalini göz önünde bulundururak cevap veriyorum;benimki sadece mümmel olduğunu düşünen insanların mükemmel derecede hata yaptıklarını yüzlerine vurma isteğidir diyebiliriz.Şimdi eminim banada yazdığın yazının şurasında şu hatalar var diyecek arkadaşlar olacaktır onlar zahmet etmeden söyleyim "Ben mükemmel değilim."Ve yazdıklarımın içinde kasıtlı olarak hatalar yaptım ama mükemmeliyet(!)takıntısı olanların bu hataları bulebileceğini pek sanmıyorum...
scalon
Görevli
Görevli
Mesajlar: 509
Kayıt: Çarşamba, Eylül 15, 2004 14:58
İsim: güLşah
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen scalon »

yukarıda okuduğun yazı "başkalarını eleştirmek" için yazılmış bir yazı değildir. dahası, bir eleştiri yazısı değildir! bir tespit ve bunun ardından gelen bir bilgilendirme yazısıdır.

amaç sadece forumlara mesaj gönderirken Türkçe'yi daha iyi kullanmak ve mümkün oldukça dikkatli yazmayı sağlamaktır. kimsenin mükemmel olmasını beklemiyoruz. öyle bir beklentimiz olsaydı şu foruma bir çok yeni mesajı eklemememiz gerekirdi - seninki de dahil..
LeWeN+ yazdı:benimki sadece mümmel olduğunu düşünen insanların mükemmel derecede hata yaptıklarını yüzlerine vurma isteğidir diyebiliriz...

Ve yazdıklarımın içinde kasıtlı olarak hatalar yaptım ama mükemmeliyet(!)takıntısı olanların bu hataları bulebileceğini pek sanmıyorum...
(mümmel değil, mükemmel ; bulebileceğini değil, bulabileceğini olmalıydı!) -

sanırım sen farklı bir boyuttan algılamışsın o uyarıyı.. anlatılmak istenen sadece biraz daha özveri idi.. o da anlayanaymış demek ki... :?
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

bu yazıya yorum yaparak vakit harcamak hata olur başta zaten,sana şu kadarını söyleyeyim LEWEN+ görevli = yetkili olan biziz ve de eklemiyoruz böyle yazıları!var mı ötesi :!:
Cevapla