Yeni albüm AGU(Alanson-Güner-Uğur) bugün piyasada olacak. Radyolarda çalan "Sarı Laleler" tam bir MFÖ, pardon AGU parçası. 10 yıl sonra agu deyip aramıza dönen (pardon AGU deyip yeniden doğan (Kaynak Cem Yılmaz) )MFÖ ye ve bu vesileyle Cem Yılmaz a teşekkür etmemiz lazım sanırım.
Tamam MFÖ harika ama Beyaz Show da, Mazhar Alanson programa telefonla katılan bir bayan izleyicisine öyle bir şey söylediki yani şaşırmamak elde değil!!..Bilmem eğer izleyenleriniz varsa dikkat ettinizmi..Bence büyük bir gaf yaptı...Zaten daha sonradan telefona bağlanan Cem Yılmaz da aynı şeyi şaka yollu söyledi... bilemiyorum...
yıllardır eminim hepimizin çok severek dinlediği bir grup.
Collection albümünden gözyaşlarımızı bittimi sandın da ayrı bir güzel. Ayrıca feridun düzağaç'ta söylemiş öyle duydum.
lavinia yazdı:yok henüz almadım yeni albümü fakat ilk kliplendirdikleri parçaları süper...
eğer alan varsa albümü haber etsin albümün geneli nasıl?diye..
kalitesi tartışılmayacak gruplardan biri kesinlikle.dinlemekten asla sıkılmam.ama keske özkan uğur cennet mahallesinde oynamasa...tabi saygım var yine de ama orda görmekten de pek hoşlanmıyorum açıkcası
yılların eksitemediği müziğimizin kilometre taşlarıdir mfö en eski parçalarını bile hala büyük bi zevkle dinliyom hele mazhar alanson un o bugulu sesi tek kelime ile şahanee