MEDİA MARKT
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
MEDİA MARKT
Arkadaşlar açılır açılmaz acayip bir müsteri kitlesi çeken bu alış veriş merkezine aranızda gidenler varmı ? Daha doğrusu gidenler değil gidip içeri girenler var mı ?
-
- Takımdan
- İsim: suat
Re: MEDİA MARKT
gazete de okumuştum.çok ucuz olduğu için rağbet çok fazla olmuş...
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
herkes gibi bende gördüm o haberi.adamın biri içeri girmeyi başarmış.içerde bir kavgaya karışmış. kavgada güzel bir dayak yemiş.ama neticede herkesin arasından bir tane plazma almayı başarmış. gazeteciler elnde plazmayla gelen adama sordu; dayak yemeye değer miydi? diye. adamda: bir dayak yedik gözümüz şişti ama; plazmamız oldu..
-
- Görevli
- İsim: Burcu
benim evimin çok yakınında açılmış benim dünyadan haberim yokmuş insanlar resmen akın etmişler. bir röportajda ben gördüm bir vatandaş "bu ne yaa insanlar çıldırmış" diyor muhabir sizde alışveriş için gelmişsiniz diye sorunca da gayet doğal "ben de çıldırdım" diye yanıtlıyor
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Evin yakın ve gitmiyorsun cıldırdın mı sen
-
- Görevli
- İsim: Burcu
herkes çıldırmış zaten bari ben akıllı uslu durayım değil mi
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Benim evimin hemen yanın ümraniyede pazar sabah çıktım belki fazla sıkı olmaz diye ama bir gittim festival alanı gibi ya hakkaten çıldırmış insanlar yani teknoloji çılgınlığı diye biliriz.Ve hatta bır kaç kişinin konuşmasına şahit oldum kız annesine diyor anne 2300 ytl ye aldım nerde ise 3/2 fiyatına üstelik 10 taksit felan .
-
- Üye
- İsim: yelda
ben o marketi kınıyorum şahsen,ilk çıkardıkları reklamı hatırlayan varmıdır bılmıyorum ama zaten çok kısa bi süre içinde gerı toplatıldı.sosyoloji dersinde işledık bız bu rezaletı.ilk çıkardıkları slogan şöyle
artık sen de NATASHA gibi aletleri çok ucuza alabilirsin!!!
ve altta da elinde teknolojık aletler olan bı kızımızın resmi...
artık sen de NATASHA gibi aletleri çok ucuza alabilirsin!!!
ve altta da elinde teknolojık aletler olan bı kızımızın resmi...
-
- Takımdan
- İsim: suat
yoplumsal yargı kavramımızda bir zayıflama var gibi...bu üzücü.insanın,reklam adına birçok rezilliği kendilerince meşru görenlere söyleyecek bir çift sözü olması güzel.ama bireysellikten ötesi olmalı...
-
- Üye
- İsim: dilek
biz bu konuyu derste biraz işledik rekabet kurulu bu günlerde bunu inceliyor..etkisinin çok uzun süreceğini sanmıyorum,,plazma alanlar şanslı