MERT ALKAYA PANOLARIDIR.
Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Lavinya.Net
Arkadaşlar Feridun Düzağaç'ın bateristi,o müthiş bateri insanı hakkında neler düşünüyorsunuz ?
MERT ALKAYA
-
- Üye
- İsim: Emre
-
- Üye
- İsim: yelda
Re: MERT ALKAYA
ben burada müzık olayını falan bırakıp kendımı tutamayıp , çok yakışıklı olduğunu yazmak istiyorum cidden çok yakışıklı.tabı müziğine değinmek gerekırse,ben baterıden anlamam,değinemeyeceğim ama kulağa hoş gelıyor
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
İyi bir baterist...
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
diğer elemanlar ayrı bir kalite tabiki......
-
- Üye
- İsim: yelda
nasıl yanı?anlamadm,mert alkaya kötü mü onlardan sence??
-
- Üye
güzel çalıyor arkadaş
evet gerçekten
evet gerçekten
-
- Üye
- İsim: Özlem
Mert Bey ile bir kez diyoloğum oldu çok içten bir insan, sahne duruşu itibari ve kişiliği ile çok iyi bir dost.
-
- Üye
- İsim: Salih
Mert abi Meslektaş olacağız ileride belki de.süper çalıyo
-
- Üye
dream sonrası yanımdaydı çıkışta
ailecek severek izlediğimizi söyledim bi gülüşmüştük.şaka bi yana ben beğeniyorum gerçekten iyi bi müzisyen.çalarken dilini de çıkarıyor arada nekadar azimle canla çaldığını gösteriyor bana göre...
ailecek severek izlediğimizi söyledim bi gülüşmüştük.şaka bi yana ben beğeniyorum gerçekten iyi bi müzisyen.çalarken dilini de çıkarıyor arada nekadar azimle canla çaldığını gösteriyor bana göre...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Yaklaşık 4 sene önce daha çok senden alığım ilhamla feridun düzağaç şarkılarını çalmaya çalıştım davulda. Bir kaç ders aldım ama beceremedim pek. Fakat benimle stüdyoya giren kardeşim ilk oturuşunda çalınca dedim ki kardeşim bu işi ilerletsin. Çanakkale'de çeşitli hocalardan davul dersi aldı. Şimdi Cumartesi'yi çalabiliyor. Geçen seneki Ç.Kale Kolin Otel konserinde onun için baget istemiştim konser sonunda ama alamamıştım senden.
Bu seneki Bozcaada Konseri'nde kardeşimi tam arkana oturttum seni izlesin diye. Konser boyunca seni izlemiş ve konser sonu bagetinin birini ona vermişsin. Şimdi o bagetle Cumartesi'yi çalıyor. Düşününce süper bir duygu benim için.
Seni idol olarak görmesi ve benim kadar iyi bir Feridun Düzağaç dinleyicisi olması tarif edilemez bir duygu. Onun müzik aşkına yaptığın katkıdan dolayı teşekkür ederim.
Bir önceki Balans Konseri'nde Seni CenkHan abi sanıp cd'leri verdim. Kusuruma bakma saçlarını kestirmişsin tanıyamadım.
Şimdilik DüşLe... Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Bu seneki Bozcaada Konseri'nde kardeşimi tam arkana oturttum seni izlesin diye. Konser boyunca seni izlemiş ve konser sonu bagetinin birini ona vermişsin. Şimdi o bagetle Cumartesi'yi çalıyor. Düşününce süper bir duygu benim için.
Seni idol olarak görmesi ve benim kadar iyi bir Feridun Düzağaç dinleyicisi olması tarif edilemez bir duygu. Onun müzik aşkına yaptığın katkıdan dolayı teşekkür ederim.
Bir önceki Balans Konseri'nde Seni CenkHan abi sanıp cd'leri verdim. Kusuruma bakma saçlarını kestirmişsin tanıyamadım.
Şimdilik DüşLe... Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
-
- Takımdan
- İsim: Taner
www.mertalkaya.com açıldı..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
HayırLı oLsun abimize...
Teşekkürler Taner Abi
Teşekkürler Taner Abi
-
- Takımdan
- İsim: Bekir
keyifli anlarıyla güncelliğini koruyan son balans ve ataşehir konserlerinde üst üste dinlediğim özellikle aklımdan çıkmayan şarkılardan biri olan Ağlamıyorum'um son anlarında Mert Abinin cıkışları harika performansı görülmeye dinlenmeye değer, tek kelimeyle muhteşemdi...
genelde de çok başarılı,şahit olduğum kadar mütevazi biri..
teşekkürler..
genelde de çok başarılı,şahit olduğum kadar mütevazi biri..
teşekkürler..
-
- Takımdan
- İsim: Mert
Arkadaşlar herkese merhaba,
Feridun Düzağaç severlerin ortak buluşma yeri olan lavinya.net'i mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Hakkımda şimdiye kadar yazdığınız guzel sözler için teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın...
Feridun Düzağaç severlerin ortak buluşma yeri olan lavinya.net'i mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Hakkımda şimdiye kadar yazdığınız guzel sözler için teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın...
-
- Görevli
- İsim: güLşah
aramıza hoşgeldiniz